Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34-chcipne pri dupnuti na plyn

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
dj_pospa

#21 Příspěvek od dj_pospa »

tak dneska sem zaregistroval,ze se mi z toho huli,coz by znamenalo bohata smes,tudiz vaha vzduchu,mam pravdu? nebo spatne spalovani,svicky?jinak uz to za jizdy nekucka,takze to cerpadlo bylo asi v haji,tohle jede pekne. a od te doby co to auto mam,mi na volnobeh kolisaj otacky,to dela taky vaha vzduchu.takze uz sla asi uplne do prdele. jenze kde sehnat funkcni vahu,za novou se mi davat 10 000 nechce :/
Milosss

#22 Příspěvek od Milosss »

Huli ako dym z vyfuku? Akej farby? Je biely? A dost vyrazny? Ak ano moze to znamenat vodu v spalovacom priestore co moze byt tesnenie alebo hlava. Bohate spalovanie u tohto motora nespoznate, mal som spotrebu pri pomalej jazde so zlou vahou a lambdou 12l a ziaden dym z vyfuku.
Co sa tyka volnobehu, robi to len za tepla? Ak ano je to na 90% lambda. Ak aj za studena, moze to byt vahou alebo motorcekom volnobehu co je pod sanim, ak mate M50ku. Takze cerpadlo pomohlo, tie bublinky naozaj nemali co robit v palivovej sustave.
A ohladne vahy som poslal SZ.
Tickerow
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Tickerow »

a do takhle zajit na diagnostiku?:-) Jinak dle meho nazoru to bude....a moment prekvapeni....cidlo skrtici klapky...zkus ho sundat a promerit...melo by davat pri volnobezny poloze cca 40 ohm a pri maximalnim otevreni cca 240 ohm...pokud ne, zkus zozebrat a vycistit...eventualne zkus pri nastartovanym motoru odpojit jestli se zmeni nebo zakolisaji otacky motoru...to je prvni znamka jestli cidlo funguje nebo ne...
Milosss

#24 Příspěvek od Milosss »

Je pravda ze diagnostiku som mu neradil, ale predpokladal som, ze na nej bol a bez chyb, ono e34 neni uz primitivne vozidlo ako 105ka bez elektroniky, cize diagnostika v mnohom napomoze. To je proste alfa a omega ist na kvalitnu diagnsotiku v prvom pripade lebo len tak trafanie na vymenu dielov moze prist na velke peniaze.
A skrtiacu klapku som mu radil hned v druhom ci tretom prispevku, no kedze nepisal, tipoval som ze ju skusil, sla bezproblemov a taktiez z diagnsotiky vycital ze je bez chyb.
dj_pospa

#25 Příspěvek od dj_pospa »

uz se to zpravilo,nejak samo :D
Milosss

#26 Příspěvek od Milosss »

No super, a tie pneu mozem vyhodit teda? ci ? :D
Odpovědět