Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
535d nebo X5 4.8is
mam ted moznost za dobre penize tyto auta ale nevim ktere si vybrat ta 535D e61 je rok 2006 touring v Mpacket komplet jak ma byt od vyroby a slusne vybavena najeto 226tkm, vedeny servis v bmw . cena 360t
pak je tam jeste X5 4.8is ktera je v lpg rok 11/2004
M packet a vybava snad full . Meneny predni mechy a pak klasika oleje filtry . cena 370t
Svezl jsem se v obouch autech a kazdy ma neco do sebe u te X5 je citit ta vaha ale libi se mi ta vyska a rozhled v aute . Ta 535d jela asi lip , rekl bych ze pohodlnejsi . Co by jse libilo Vam ?
pak je tam jeste X5 4.8is ktera je v lpg rok 11/2004
M packet a vybava snad full . Meneny predni mechy a pak klasika oleje filtry . cena 370t
Svezl jsem se v obouch autech a kazdy ma neco do sebe u te X5 je citit ta vaha ale libi se mi ta vyska a rozhled v aute . Ta 535d jela asi lip , rekl bych ze pohodlnejsi . Co by jse libilo Vam ?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Zkušenosti tu jistě popsány jsou, zkus použít tlačítko hledat.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
za mě 535d to je prostě dálniční stihačka a je i pohodlnější jak ta X5 protože X5ka tyto roky nebyla povedená.
JE to jako žebřinák a do terenu taky na nic. Poslední modely X5 už byly trochu lepší ale tyto staré jsou o ničem.
Běž do 535d a uvidíš co je to za raketu. Ten krouták tě prostě vezme.
Navíc to auto pusobí luxusněji a taky je to taková M5 v naftě.
Chipovaná 535d jede jako stará M5 E39. Za poloviční spotřebu.
Seděl jsem v tom dvakrát co má známej z německa a taky X5 a je to neporovnatelné. Jinak máme doma 530xd 2006 v touringu skoro v plné palbě a super auto, pohodlné a luxusní.
V X5 jsem se vzadu cítil jak na žebřináku chtělo se mi z toho ble.jt .
A když jsem to řídil žádná hitparáda se nekonala.
Neohrabaná kráva oproti svižné 5er. Navíc těžká a odchází tam dříve pneu brzdy atd. A na to jak je to velké SUV to není komfortní.
Ta 535d jede mnohem líp a budeš z ní opravdu nadšenej. Pokud to bude auto ve vyšší výbavě s dofukovacími lámacíma komfortníma sedačkama tak to pak je opravdu super cestování na dlouhé cesty. Navíc s tímto autem uděláš víc parády než ze starou hnusnou X5. Muj názor.
Uvidíš sám zkus si obě auta a rozhodni se.
JE to jako žebřinák a do terenu taky na nic. Poslední modely X5 už byly trochu lepší ale tyto staré jsou o ničem.
Seděl jsem v tom dvakrát co má známej z německa a taky X5 a je to neporovnatelné. Jinak máme doma 530xd 2006 v touringu skoro v plné palbě a super auto, pohodlné a luxusní.
Neohrabaná kráva oproti svižné 5er. Navíc těžká a odchází tam dříve pneu brzdy atd. A na to jak je to velké SUV to není komfortní.
Ta 535d jede mnohem líp a budeš z ní opravdu nadšenej. Pokud to bude auto ve vyšší výbavě s dofukovacími lámacíma komfortníma sedačkama tak to pak je opravdu super cestování na dlouhé cesty. Navíc s tímto autem uděláš víc parády než ze starou hnusnou X5. Muj názor.

Kail píše:Fiozofa neposlouchej,ten žije někde trochu "jinde".Prostě filozof,moc přemejšlí
Zato ty jsi fundovanej a poradil jsi jaké auto je idealni jak je vidět.

Ano někdy přemýšlím trochu více než ostatní, ale taky jsem toho dost zažil takže vím o čem mluvím.
Jinak bych si to tady netroufl napsat.
Pokud něčemu nerozumím či nechci psát na všechno nevyjadřuji se k tomu.
Přijde mi to jako by jsi Kaile záviděl, že žiji někde jinde

Plno starejch mazáků, zde již nepíše, protože je to unavuje.
Já se tady ještě snažím občas něco vysvětlit či pomoci když mohu. O tom to tady je. Aby si fandové značky pomáhali.
Jinak ty jsi seděl a řídil někdy E61 aspon 530d či 535d a X5 ? pokud ano napiš něco k tématu a ne pouze nesmyslné OT.

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Zmiňovaná auta mají tak rozdílný charakter, že se tazatel asi neptá, co koupit, ale ptá se na zkušenosti s technikou, životností, srvisními náklady, ... aby případně věděl co si nevybrat 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Filozof píše:za mě 535d to je prostě dálniční stihačka a je i pohodlnější jak ta X5 protože X5ka tyto roky nebyla povedená.
Souhlasím za mě 535d ale .....

tady čipované 535d
Drží se pěkně M5ky E39 takže skoro jako M5
http://www.youtube.com/watch?v=GVa-_beJgIQ
tady vs M3 e46
http://www.youtube.com/watch?v=KSwVGkjb ... re=related
Jede prostě velice slušně kolem 5,5-6s a max je kolem 280-290km-h když je dobře vyladěná.
Drží se pěkně M5ky E39 takže skoro jako M5
http://www.youtube.com/watch?v=GVa-_beJgIQ
tady vs M3 e46
http://www.youtube.com/watch?v=KSwVGkjb ... re=related
Jede prostě velice slušně kolem 5,5-6s a max je kolem 280-290km-h když je dobře vyladěná.
jenom napisu par postrehu, proc mam doma x5 a ne 5er ..
1) primarne - vice mista vzadu - na sirku (mam 3 decka - 3 sedacky) potrebuju prostor.
je to dano jak sirkou tak i jinak tvarovanyma operakama ...
2) auto je kratsi - manzelce se s tim lip parkuje u prace
3) manzelka se v tom citi pri rizeni po meste nesrovnatelne lip nez v 5er ... s 5er ma pocit, ze ridi velke auto, ma vetsi strach, na tohle si zvykla behem 1 dne ... a je v tom neskutecne stastna, jak dobre se s tim jezdi ...
x5 je auto na pohodovou jizdu. ve sve kategorii je paradni, ale ma svou vysku a vahu ... je to proste luxusni vozitko, se kterym se velmi pohodlne cestuje v hodne lidech
jakakoliv sportovni jizda mi pripada jako trapeni toho auta ... ale auto umi vyborne zrychlit, zastavit a v ramci sve hmotnosti a vysky je i obratne
1) primarne - vice mista vzadu - na sirku (mam 3 decka - 3 sedacky) potrebuju prostor.
je to dano jak sirkou tak i jinak tvarovanyma operakama ...
2) auto je kratsi - manzelce se s tim lip parkuje u prace
3) manzelka se v tom citi pri rizeni po meste nesrovnatelne lip nez v 5er ... s 5er ma pocit, ze ridi velke auto, ma vetsi strach, na tohle si zvykla behem 1 dne ... a je v tom neskutecne stastna, jak dobre se s tim jezdi ...

x5 je auto na pohodovou jizdu. ve sve kategorii je paradni, ale ma svou vysku a vahu ... je to proste luxusni vozitko, se kterym se velmi pohodlne cestuje v hodne lidech

jakakoliv sportovni jizda mi pripada jako trapeni toho auta ... ale auto umi vyborne zrychlit, zastavit a v ramci sve hmotnosti a vysky je i obratne