Za mě 5er. Najezdil jsem hodně km s vyššími auty (hlavně Q7), ale raději upřednostňuji posez blíž silnici než ve výšce Ovšem ženským se opravdu více líbí, když sedí nahoře (nechytat za slovo, bavíme se o autech )
E61 535d mám a doporučuji.Opravdu raketa v ropě.Najeto 190000 a žádný problém.jen se připrav že např.brzdové desky jsou dražší než normální.Přední 280euro plus práce,zadní 125euro.Kupoval jsem.X5 jsem nejel nemůžu soudit.X6 ano ale houpavý kočár pro ženskou dobře ovladatelný.
ajfel píše:jenom napisu par postrehu, proc mam doma x5 a ne 5er ..
1) primarne - vice mista vzadu - na sirku (mam 3 decka - 3 sedacky) potrebuju prostor. je to dano jak sirkou tak i jinak tvarovanyma operakama ...
2) auto je kratsi - manzelce se s tim lip parkuje u prace
3) manzelka se v tom citi pri rizeni po meste nesrovnatelne lip nez v 5er ... s 5er ma pocit, ze ridi velke auto, ma vetsi strach, na tohle si zvykla behem 1 dne ... a je v tom neskutecne stastna, jak dobre se s tim jezdi ...
x5 je auto na pohodovou jizdu. ve sve kategorii je paradni, ale ma svou vysku a vahu ... je to proste luxusni vozitko, se kterym se velmi pohodlne cestuje v hodne lidech
jakakoliv sportovni jizda mi pripada jako trapeni toho auta ... ale auto umi vyborne zrychlit, zastavit a v ramci sve hmotnosti a vysky je i obratne
tak barnys děcka a ženu nemá a zatím asi mít nebude takže 90% tvých postřehů nevyužije
X5 je pro tebe zbytečná! Ceny dílů u IS tě sežerou...těch E60 je mraky a tudíž mraky dílů a ten motor je povedenej a X5 je žebřinák a do terénu uplně marná(krom světlé výšky)...počkej až se projedeš párkrát po D1...budeš proklínat že ji máš!
Rozhodně podporuji 535D, ale chtěl bych se zeptat:
1) dá se to vubec chipovat bez vymeny nejaky dalsich soucasti??? Vzdyt kroutak je brutalni a na 200kW taky uz je potreba docela slusny soukoli, prevody, rozvody...
2) pro tak silny motor jedine automat, souhlas???
3) kdyz to ma dvě turba, tak neni to poruchovy???
4) kolik tak zere s dvemy turby??? moje e60 525dA frci do 7,5 i pri sportovni jizde, coz je super
1 - čipovat radši ne, je větší pravděpodobnost že se něco vysere, nicmene načipovanych 535d je plno, prostě je to vždy rizko
2 v manualu se ani nedělala takže sis odpověděl
3 je to poruchovy vic jak jedno turbo, ale zase se to chova jak benzin, žadna turbodíra apod, je tam prostě malá dan za to že je takovej "naftobenzín"
4 dálková jizdá předpísovými rychlostmi se da za 6,5 litru, bežná kolem 8-9ti litrů