Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Síla E39 528i vs Fabie RS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
aristoloser

#101 Příspěvek od aristoloser »

filozof 1+

audináku,mužeme vyhlásit místní volby tvé přezdívky,dej na výběr možnosti.... :lol:
bmw--jury

#102 Příspěvek od bmw--jury »

Tak co už jste si dali ty závody BMW VS Fabie .....? :D :D

Ad víme teda co je rychlejší .... a za jakých okolností ..... :) :)
fornax

#103 Příspěvek od fornax »

Taky jsem na podzim přesvědčil kámoše audiňáka (A100, A6) aby přestoupil na bmw a po první zimě si nemůže vynachválit nejenom komfort ale i zadní náhon. Kdo nezkusí nepochopí,.... a pak se už k jinému těžce vrací :D
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Velvetek »

...tak taky přispěju svojí troškou: i já přešel po několika audi, ale nebylo to plánované a ani záměr. Nyní jsem velmi spokojený, ale taky jde o to, z jaké audi člověk přechází, takže musím říct, že teď v letních dnes na tu svoji opravdu vzpomínám, bylo to úžasné auto, jen bylo trochu jiné oproti dalším OOOO

Všichni u mě měli vždy zažité audi, ale už teď vím, že při výběru dalšího auta bych byl hodně na vážkách, zdali jít zpět k Ingostadtské značce...
Berserg

#105 Příspěvek od Berserg »

Ted jsem byl ve francii...závody zatím nic...ale docela se na ně už těším...!:D
marecekoi

#106 Příspěvek od marecekoi »

Co jsem takhle četl zdejší debatu tak se musím přidat, že oktávkáři s TDI motorama jsou fakt největší de.ilové,vždycky když jedu po dálnici svejch 150km/h tak 9 aut z 10ti co mě předjedou jsou oktávky a vždycky když mě předjíždějí tak se na mě nejvíc drsně koukaj jak mě natřeli,přitom vůbec netušej, že mě pod kapotou buší 2,8i šestihrnek a kdybych byl de.il jako on tak bych si ho namazal na rohlík :Djj koncerny :D
davcer

#107 Příspěvek od davcer »

Tak se musim taky přiznat. I když jezdím v posledni době dost vyklidnene, pokaždé kdyz se na me povesi nejaké to tedeicko, ač je to stará, nova, Fabia, Octavia, jedu pilu. Ještě nikdy jsem neprohrál. Jeden chudák v new Octavia rs to během 20 km zkoušel dokonce třikrát nez mu došlo že fakt ne. Na rovině, do kopce, z kopce a nic..
I kdyz posledni jízdu jsem se honil s new m3, na kterou samo nemám. A pripletla se za nas new O rs. Skoro vůbec se nechytala. A jakmile m3 odbocila, přestal jsem jet kudlu a ochcavak se hned nadrbane priteplene prilepil, i kdyz před tím prohrál. A ja se na nej uplne vy...., nestojí to ani za ten benzin, pak me konečně předjel, a věřím že v hospode večer vyprávěl jak rozsekal BMW.. A pravděpodobně si v ruce držel pindicka, aby si dodal sebevědomí.
Byla to fakt dobrá ignorance ochcavek, a to jsem měl v aute dva lidi a narvanej kufr. Ja tuhle značku proste miluju, nikdy nechci nic jiného. Po kazde jízdě děkuju bohu že me řízení opravdu baví..kdyz nas predjizdel, říkal jsem at všichni mavaj aby videl že jsme v aute tři....:)))

E46 330i
Velvetek
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od Velvetek »

Chlapi, honit se s Octávkama je jak když budu mít radost z toho, že jsem ujel běžcovi na kole :D

Já třeba pravidelněji poměřoval síly s novým MB 320CDI, to mi příjde adekvátnější :wink:
Kail

#109 Příspěvek od Kail »

Přesně,nevím teda kdo si tady "honí pindíka" když tady všichni machrujou jak jim to jede líp než o polovinu slabší Octávka (která navíc jede za poloviční spotřebu).
Tohle vlákno je fajn :D
marecekoi

#110 Příspěvek od marecekoi »

Ale já se s nima nehonim chraň bohu,nehoním se s nikým na silnici, ale jde mi jen o to, že většinou octávkáři jezdej jak deb.lové předjíždějí z prava apod. a ještě k tou když vydim ty nadřazený frajerský výrazy tak se tomu fakt směju :Dto oni vypadaj, že maj nejrychlejší auto na planetě a jak to strašně natíraj BMW!jde mi jen o to jak je to směšný :D :D :D jednou jsme to s přítelkyní počítali a opravdu 9 z 10ti aut mě předjeli octávky (jak hova.a) a řidiči jeden jak druhej :D
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Nejrychlejší auto na světě je služební, protože se o něj prakticky nikdo nebojí. Proto taky tolik "kokotů" za volantem TDi zla - je to nejčastější služebák, tak se není čemu divit.
Kail

#112 Příspěvek od Kail »

Jj,je to tak.
Nepřikládal bych tomu žádnou větší pozornost.Prostě těch aut jezdí víc = větší šance že v něm potkáš debila...Nemyslím si že auto může změnit člověka,nebo snad myslíte že když si ten člověk sedne do BMW nebo čehokoliv jinýho,změní najednou o 100% svojí jízdu?To asi ne.

Stejně tak je to s řidiči dodávek,kamionů,autobusů a všema ostatníma věčně pomlouvanýma skupinkama,tam je to zase o tom že je to auto větší tak si ho každej spíš všimne a pamatuje.

Já si myslím že když je člověk kretén tak je prostě kretén,a je jedno s kým chodí,co dělá nebo v čem jezdí :)

Na silnici dávno nezávodím,když mám chuť se svižně projet tak na prázdný silnici a sám,pro své potěšení :idea: .Stejně teď nemám s čím :)
methuz

#113 Příspěvek od methuz »

A tak i ja se podelim ;)
Mel jsem "na dojezdeni" E28. Orezla mrcha, skutecne na prvni pohled nehorazna mrdka. Ovsem mela v sobe 2,8l a jela jako splasena. (nehlede k tomu ze byla v kozce a do tedka na nu nedam dopustit, bo to svezeni bylo oproti kolegum Skodovkarum diametralne odlisny, neskutecnej komfort co do prostoru a pohodli). To auto melo diky svymu vzhledu jednu neuveritelnou vlastnost. Uplne kazdej, snad i svatecni ridici co jeli k babicce, si museli dokazat ze me "proste daj". A ja jsem od prirody soutezivej ... Musel jsem nasrat hroznou spoustu lidi ... ;)
Ted mam "novou" E39, na kufru napsano 530i a nikdo uz zavodit nechce :(

Nicmene k puvodnimu tematu:
Ta Fabie Te da jakoby nic. Na kratky trati. Na dlouhy zas budes mit navrch ty. Ale po startu se ji budes dlouho divat na zadek ;)
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od ROBi »

Kail píše:Přesně,nevím teda kdo si tady "honí pindíka" když tady všichni machrujou jak jim to jede líp než o polovinu slabší Octávka (která navíc jede za poloviční spotřebu).

Toto jsem napsal hned někde na začátku tohodle topicu :D ale je vtipný to tu číst :)
Darel

#115 Příspěvek od Darel »

ROBi píše:
Kail píše:Přesně,nevím teda kdo si tady "honí pindíka" když tady všichni machrujou jak jim to jede líp než o polovinu slabší Octávka (která navíc jede za poloviční spotřebu).

Toto jsem napsal hned někde na začátku tohodle topicu :D ale je vtipný to tu číst :)

lepsi verze vlakna e39 vs e38 atd... :) tady jsou aspon vsichni objektivne srovnany a vi o cem mluvi..
Kail

#116 Příspěvek od Kail »

No vidíš,já to od začátku ani nečet,tak aspoň nejsi sám koho to napadlo :D
soukupadam

#117 Příspěvek od soukupadam »

:::
UKPoistky

#118 Příspěvek od UKPoistky »

Bezdebaty ma jednoznacne navrch RS co sa tyka rozbehov ...
MUF_IV

#119 Příspěvek od MUF_IV »

Přesně tohle jsem zažil včera, do 150 stíhá, nad 150 z ní stříkal pot a začínala se mlžit :) můj mazel neměl ve 220ti dost E39 530D manual.

hanshody píše:Jestli můžu přidat osobní zkušenost z dnešní D1 - při vzorných tempomatových 145km/h (E39, 540) se mi v zrcátku objevil červený dráček Fabie RS. Pustil jsem, pak se půl dne předjížděly kamiony...dojel jsem, pak jsme asi oba vycítili, že to chce kickdown:-)

Od 80 do 130 byla mrška vcelku živá, do 150 byla čestným loserem, od 160 výše už to byla one-man show...
Ale zase - až budu chtít pro přítelkyni rychlý nákupní vozík, je to taky varianta..už jen proto, že někde u Lídlu se o to člověk bojí míň než o svýho mazela...

Na cesty někam dál to ale ideální není - kdežto ve svým 15 let starým krasavcovi jsem za den najel 1550km sám za volantem, a když jsem dorazil do cíle, bylo mi skoro líto, že už nebudu dál řídit :-)
PolarBear

#120 Příspěvek od PolarBear »

Někdy se taky nechám vytočit a rozjedu to když se na mě lepí nějakej debílek, ale většinou to už seru a uhnu jim na bok ať jedou. Fakt to za to nestojí. Debil zůstane debilem a když ho nepustíte tak vás bude tlačit na nárazníku tak dlouho dokud se vaše cesty nerozdělí... případně to může zkončit bouračkou. Celkem by mě zajímalo, jestli můžu poslat záznam na PČR, když natočím kamerkou nějakýho kreténa co se na mě lepí... to by bylo mnohem lepší než se s ním přetahovat a aspoň by ho to třeba pomalu vyškolilo aby začal jezdit jako člověk... :wink:
Odpovědět