Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
navigacni DVD
z toho ipmartu u me ok, akorat je avizovana jako 2011 a podle me je to 2010.
na gpsunderground jsem 2011 business nasel taky, ale jestli je opravdu 2011 jsem nezkoumal.
btw. pozna se to nejak, jaka je to verze? vychazim podle data souboru co jsou na tom DVD a taky tam nejsou nektery novy silnice, ktery uz byly v provozu minimalne v lete 2010
na gpsunderground jsem 2011 business nasel taky, ale jestli je opravdu 2011 jsem nezkoumal.
btw. pozna se to nejak, jaka je to verze? vychazim podle data souboru co jsou na tom DVD a taky tam nejsou nektery novy silnice, ktery uz byly v provozu minimalne v lete 2010
Bohužel, je to tak, na mapě označené 2011 není ani novej most v Litoměřicích. Dřív se dělaly dvě aktualizace do roka, teď jen jedna, takže nová mapa až na podzim
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Nenašel by se tu někdo, kdo by věděl o rozumném free (nebo Share-rapid) stahování DVD profesional?
Prošel sem český i slovenský foruma už mi z toho začíná hrabat. Všude samý 1000% free a po deseti kliknutích na download to po mě chce zaplatit 100dolarů za měsíční členství apod. Jediný jakš takš rozumný jsou na tom heroturko, ale tam to je asi 40 fileserverovejch a to je 15 minut stahovat, 15 minut čekat a modlit se, aby link fungoval a tak pořád dokola, což je práce na 20!!! hodin vkuse a jakmile bude jeden link out, tak sem v pr...
Další věc je, že to je 3DVD verze. Máte někdo případně link na 1 DVD DL verzi a info o tom, na kterejch mechanikách to funguje? Mám sice E61 rv. 2005 ale mám tam měněný komplet střeva a obě mechaniky někdy z roku 2010, tak by mne zajímalo, zda to je jenom mechanikou a nebo i když mám tu novou, tak mi to nepřečte díky jinému firmwaru (jsou na tom sice tlačítka předvoleb, ale nefungují asi právě díky jiné ŘJ nebo co já vim
).
Prošel sem český i slovenský foruma už mi z toho začíná hrabat. Všude samý 1000% free a po deseti kliknutích na download to po mě chce zaplatit 100dolarů za měsíční členství apod. Jediný jakš takš rozumný jsou na tom heroturko, ale tam to je asi 40 fileserverovejch a to je 15 minut stahovat, 15 minut čekat a modlit se, aby link fungoval a tak pořád dokola, což je práce na 20!!! hodin vkuse a jakmile bude jeden link out, tak sem v pr...
Další věc je, že to je 3DVD verze. Máte někdo případně link na 1 DVD DL verzi a info o tom, na kterejch mechanikách to funguje? Mám sice E61 rv. 2005 ale mám tam měněný komplet střeva a obě mechaniky někdy z roku 2010, tak by mne zajímalo, zda to je jenom mechanikou a nebo i když mám tu novou, tak mi to nepřečte díky jinému firmwaru (jsou na tom sice tlačítka předvoleb, ale nefungují asi právě díky jiné ŘJ nebo co já vim

-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
BMW DIS GT1 tm3
BMW Navigation MkIV FW Upgrade
BMW Road Map Europa Professional 2011
BMW Road Map Europe High 2010-01
BMW Road Map Europe High 2010-02
BMW Road Map Europe Pro 2010 Basic POI Edition
Land Rover Navigation East Europe 2008
Land Rover Navigation East Europe 2009