ZDRAVÍM VŠECHNY A CHCI SE ZEPTAT JESTLI NĚKDO NEPŘIHLAŠOVAL 530D-ROK 1999 S MOTOREM 306 D1 TEDY 3,0D 135KW TEDY SLABŠÍ VERZE...ZAJÍMÁ MĚ JAKEJ BUDE POPLATEK ZA EKO DAN -VE VELKÝM TP MÁM NORMU KTERÁ NENI NIKDE V TABULKÁCH UVEDENÁ A TO EHS/ES Č.92/97
BUD TU NORMU NĚKDO ŠPATNĚ VYPLNIL PŘI DOVOZU NEBO JE TO NĚJAKÁ NEZNÁMÁ KTERÁ TU NENÍ V TABULKÁCH...
Tak existuje tabulka na převod norem EURO a EHS, někde to určitě je na netu, vyšlo to ve Světě motorů. Jinak na verzi 530d 142 kW (2001) už žádný bursíkovný není (zatím ).
no tak uvidím,ten převod norem okouknu...Smutný je že se tím moc nezabejvaj a když nevedí jakou to plní normu tak to prostě fláknou podle nálady či ksichtu Alespon ve Středočeským kraji to takhle funguje....
Ve velkym TP je někde takovej myslim že červenej kod a z toho oni zjistí, co je to za EURO. Některý TP tam ten kod nemaj a tim se to dá ochcat, že se tam doplní kod, kterej auto označí, že má např. EURO 3 a tim pádem je po starostech. Já jsem tam kod bohužel na 530d 135kw měl, tak jsem jim strčil 3000 do krku a mam klid. Hlavně že nový Mondea maj EURO 195 a když za nima člověk jede, tak hulí jak traktor s EURO -35
bibikuba píše:no tak uvidím,ten převod norem okouknu...Smutný je že se tím moc nezabejvaj a když nevedí jakou to plní normu tak to prostě fláknou podle nálady či ksichtu Alespon ve Středočeským kraji to takhle funguje....
To že nevím, neznamená, že někomu napařím eko . Oni ti úředníci tu tabulku musej mít taky, protože jsem přihlašoval audinu z roku 94 a taky tam byla norma podle EHS - a odpovídala euro2. Mě s tím problém nikdo nedělal, ale při registraci e32 735i jsem se fakt dost zapotil .