zdravím mám takový problém na E60ce vytahnul jsem baterku nabil a vložil zpět do auta a od té doby mi nejde v kuse stahovat zadní levé okno jen kouskuje po deseti centimetrech . prý se musí nastavit do paměti dorazy okna neví někdo jak se to dělá??? Díky za rady
jestli se nepletu, mě se u e61 jednou stalo něco podobnýho a stačilo tenkrát jen sjet úplně na spodní doraz a pak zase nahoru.. možná je to u e39 podobný..
u mojí vectry se to dělalo tak, že se musela okýnkům ta paměť naprogramovat. Sjel si až dolů a cca 5 sec držel spínač stlačený, pak vyjel až nahoru a totéž.
zámky to samé. Po výměně baterií v klíčích. Klíček do zapalování, otočit do polohy 1(? aby se rozsvítily budíky) zmáčknout zamknutí. Auto se 2x zamklo a odemklo a bylo to.
Svítí ti na palubáku výstraha Fensterheber Einklemmschutz ??? U zadních oken je postup následující: vyjeď do horní polohy , sjeď až dolu, pořád drž stahování ve druhý poloze 15 sek držet okýnko v dolní poloze (ne déle naž 25 sek), pak hned vyjet okýnkem nahoru (pořád držet) zase 15 sek (ne déle než 25 sek). Pokud toto nepomůže, čeká tě inicializace v BMW.
mari píše:Svítí ti na palubáku výstraha Fensterheber Einklemmschutz ??? U zadních oken je postup následující: vyjeď do horní polohy , sjeď až dolu, pořád drž stahování ve druhý poloze 15 sek držet okýnko v dolní poloze (ne déle naž 25 sek), pak hned vyjet okýnkem nahoru (pořád držet) zase 15 sek (ne déle než 25 sek). Pokud toto nepomůže, čeká tě inicializace v BMW.