Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E34 525i M50 nefouká teplý vzduch z topení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Djluckyxx

#1 Příspěvek od Djluckyxx »

Ahoj chlapi. Neví prosím vás někdo proč nefouká teplej vzduch z výdechů na řidiče? na nohy a okno fouká teplo normálně ale do prostoru ne. zkoušel jsem hledat ale asi jsem slepej a nic k tomuto problému jsem nenašel. a ještě jedna věc. Po jízdě když bych sundal víčko z expansky tak se vyvalí voda ven. chladič je čistej,dával jsem novej termostat a pumpa se zdá být OK. z odvzdušňováku valí jen pára teplota do červenýho neleze ale kousek za půlku a hadice natlakovaný nejsou je tam nový víčko. mám strach že bude v háji těsnění pod hlavou ale nedokážu to na jisto určit. Budu moc vděčný za nějakou informaci.
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

napřed než začneš plašit s těsněním pod hlavou,tak zkontroluj ventyly topení co jsou vedle diagnostickejch zásuvek v motorovém prostoru,po letech to bývá dost častý problém, k těm nohou ti nefouká žádný vzduch nebo jen ne teplý a studený ano?
Djluckyxx

#3 Příspěvek od Djluckyxx »

Na ty ventily se musim mrknout. Jinak na nohy fouká jak teplej tak studenej vzduch. Ale to že to netopí v liven těsnění si nemyslim jde mě o to že z expanzky taky lítá voda.
ARMAN

#4 Příspěvek od ARMAN »

u třicy jsem měl něco podobneho když byl zavzdušněn okruh, po pořadnem odvzdušněni byla sauna
Djluckyxx

#5 Příspěvek od Djluckyxx »

no jo jenže něvim jak to mám odvzdušnit protože když se to ohřeje tak z odvdušňováku valí jen pára. právě mám podezření na těsnění ale nejsem si jistej jestli to není nějaká hovadina jenom
ARMAN

#6 Příspěvek od ARMAN »

děj to udělat někomu kdo to umi udělal jsem to same a vše bylo ok aspoň budeš vědět jak jsi na tom, nebo si to najdi v bentleji nebo hanesovi a udělel přesně jak je to popsany
Odpovědět