presne tak, nevedeli. lichtmodul (vin a km) je udaj ktery lze zapsat jen jednou... stejne jako do budiku... dis by jim rekl ze musi vlozit modul novy, nenaprogramovany... to se taky v bmw dela... meni za novy...
nastesti existuji i piratske diagnostiky ktere ty udaje prepisovat umi...
mira333 píše:ne? a cim by jsi to asi tak prekodoval? tim chces rict ze by si s tim v bmw nevedeli rady?
Presne ako pise snejk, s gt1 spravis hovno co sa tyka prekodovania pouzitych jednotiek. Do lcm myslim ze nezapises ani FA, nie to este VIN. GT1 a SSS vie kodovat len nove jednotky ktore su "virgin". No samozrejme su nato specialne nastroje, alebo vycitat epromku a zmenit data manualne v hexaeditore. Su nato specialne programy, da sa to spravit samozrejme.... Budiky viem preprogramovat alebo hodit do virgin stavu priamo u mna, LCM som takto este nerobil, ale myslim zeby nebol problem.
jander píše:Pry by to melo jit pres Inpu. Tak jsem si ji koupil pres Ebay. Tak uvidim. Dam vedet,jak jsem dopadl. Ale jinak diky
Zase špatně, INPA je pouze na diagnostiku
Na diagnostiku aj ked nie v pravom slova zmylse..... Nie je to diagnosticky program v pravom slova zmysle.....
Odobrne povedatne, na spustanie skriptov ediabasu.....
Snejku, jen ze zajímavosti se ptám, čím to je? Nesetkal jsem se s tím a ty to píšeš tak, že už si to řešil..... nejmín 10000000000x Je to páčkou? Kabeláží? nebo nějaká neskutečná kulišárna
Mimo jiné, kodovat LCM lze (používam na to BMWscanner) Sem tam se odpálí.... Nevím proč, ale už sem dvě dělal a vždy za to mohla vlhkost! dolní šváb v jednotce byl orezlej a vypálenej.....
bmwscannerom zmenis KM aj VIN v LSZ bez problemov, tak isto si s nim vies nastavit par veci ak by mal niekto zaujem o diagnosticky kablik mam v ponuke http://www.bmwshop.sk/diagnostika