rikal jsem si tak 2000,-,pricemz nejde o zadny vypodkladani nebo proletovavani ale o vymenu kabelu za stribrny(puvodni je uhlikovy),delal jsem asi pred necelym rokem na svem aute,od te doby funguje dokonale
Povodny neni urcite uhlikovy nie vzdy pomoze vymena folie..... velmi casto su prerusene aj kontaktne plosky na LCD skle,hlavne u novsich faceliftov.
Potom potrebujes aj novy displej s foliou si nepomozes.....
U mna aj s vymenou displeja za novy za obdobnu cenu
můj názor je, že je to drahé , co na tom stojí tolik peněz?
Rozebrane je to hned a pokud je to součástka za 500kč, udělejte slevu a nechá si to u Vás upravit 100x více lidí.
Tot můj názor, nic víc.
E30STORM píše:můj názor je, že je to drahé , co na tom stojí tolik peněz? Rozebrane je to hned a pokud je to součástka za 500kč, udělejte slevu a nechá si to u Vás upravit 100x více lidí. Tot můj názor, nic víc.
zkus to rozebrat a dat dohromady,tak aby to pak fungovalo uplne stejne....ta castka je i za to riziko ze se to nepovede...
airbone píše:Povodny neni urcite uhlikovy nie vzdy pomoze vymena folie..... velmi casto su prerusene aj kontaktne plosky na LCD skle,hlavne u novsich faceliftov. Potom potrebujes aj novy displej s foliou si nepomozes..... U mna aj s vymenou displeja za novy za obdobnu cenu
treba to tak neni,docetl jsem se to....na spatny displej jsem jeste nenarazil,ale to je fuk,tech mam dost ...ja myslim ze ta cena je primerena,nenarazil jsem na nikoho,kdo by to delal lacinejc,nevim proc bych mel jit pod cenu zrovna ja.....
No tak rozebrat to dát dohromady je asi to nejmenší (20 min max), nevim teda jak u kterejch ale u všech co jsem opravoval byla flex páska z mědi nebo z nějaký slitiny. Uhlík je u jiných značek běžne.
Jinak s tou cenou když to uděláš za litra tak jich uděláš několika násobně víc než když to budeš dělat za 2. Zbyde ti tím i na případnou výměnu displaye.
[quote="BMWX5power"]No tak rozebrat to dát dohromady je asi to nejmenší (20 min max), nevim teda jak u kterejch ale u všech co jsem opravoval byla flex páska z mědi nebo z nějaký slitiny. Uhlík je u jiných značek běžne.
Jinak s tou cenou když to uděláš za litra tak jich uděláš několika násobně víc než když to budeš dělat za 2. Zbyde ti tím i na případnou výměnu displaye.[/quo
za min to delat nebudu.....nema to pro me smysl....
No nevím,zrovna budíky jsem nechal u airbona opravit hned,protože čučet na nějaký rozsypaný čaj by mě štvalo.Navíc to má člověk před očima pořád a na co je pak velké BC v tom autě,když není použitelné.
Taky musím souhlasit, že je většinou potřebnější investovat do jiných věcí. Také potřebuji opravit budíky i rádio, ale neni to nejdůležitější na voze, tak to oddaluji. Prostě 4 tisíce se dají zainvestovat jinak... Pokud by to bylo za 2 už to mám opravený.