jelikož přemýšlím o koupi těchto světel a vlastním E39 rok 96 , chtěl bych se tě zeptat, co je zapotřebí udělat , aby to normálně svítilo?
Mám velký BC, takže jediný problém který nastane je , že mi to bude hlásit chybu,nic víc?
Promin že ti to tady zasekávám, ale zajímá mě to a nechci zadávat nové téma, díky mockrát.
E30STORM píše:jelikož přemýšlím o koupi těchto světel a vlastním E39 rok 96 , chtěl bych se tě zeptat, co je zapotřebí udělat , aby to normálně svítilo? Mám velký BC, takže jediný problém který nastane je , že mi to bude hlásit chybu,nic víc? Promin že ti to tady zasekávám, ale zajímá mě to a nechci zadávat nové téma, díky mockrát.
zapojit to přes ty odpory ... já už to tak mám 4 roky a svítí to uplně v pohodě ... a ted to podle mojich to budem dělat kamarádovi ....
Tak hodnoty odporú jsou 6,8 Ohmu 50watt na každé světlo dojdou dva a jsou zapojené do serie. Pokud nejsou výšše uvedené odpory, je dobré tam připojit odpory 6,8 Ohmu 20 watt a ještě k nim nějakou žárovku do serie 5wattovou jde jen o to aby rezistory tak netopily. potřeba je sehnat i ploché konektory do faceliftových světel.
Jirka318i píše:Tak hodnoty odporú jsou 6,8 Ohmu 50watt na každé světlo dojdou dva a jsou zapojené do serie. Pokud nejsou výšše uvedené odpory, je dobré tam připojit odpory 6,8 Ohmu 20 watt a ještě k nim nějakou žárovku do serie 5wattovou jde jen o to aby rezistory tak netopily. potřeba je sehnat i ploché konektory do faceliftových světel.
Díky za info, myslím si, že to nechám tak, nevadí mi to pípnutí, a než se stím srát a něco tam letovat, shánět nějaké destičky, tak ať to pípá - teda pokud jsem to správně pochopil.
E30STORM píše:Díky za info, myslím si, že to nechám tak, nevadí mi to pípnutí, a než se stím srát a něco tam letovat, shánět nějaké destičky, tak ať to pípá - teda pokud jsem to správně pochopil.
já už to mám 4 roky přes odpory + žárovku v kapse zašitou ...a uplně pohoda a bez pípnutí ...
Snejk píše:a neni fakt lepsi radsi ten check vypnout na ty diagnostice ?
já newím jak pro koho ... mě osobně ty žárovky malé co mi tam svítí nevadí...ba naopak večer kdy něco hledám v kufru tak je uvítám ... a zvenku a ni zevnitř nejdou vidět ... až odklopíš kapsy ... a \check mi alespon funguje ...
ACDC píše:Jenže ček nepozná, že ti nesvítí ta LED..
to asi jo ale ještě jsem si nevšiml že by někdo řešil LEDky že mu přestali svítit ..a já se občas kouknu i ze zadu na auto tak bych to měl poznat když nebude svítit