Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co to je?
-
Je tady takovej docela "skvost" a jmenuje se to ETK on-line..
Tak si to tam najdi.. Nejni to nijak složité.. Zdej si posledních 7 znaků VIN a najdeš si přesně tu nádobku, na kterou se ptáš..
Proč to má za tebe řešit někdo jiný..
Zabij si svůj čas a né někoho jiného..
Už je to dobrá rada
Pokud jsi slepý a hluchý a nepříčetný, tak se omlouvám a rád ti poradím po telefonu..
)))
Telefon zní: .. jo ty vlastně seš asi hluchej, tak soráč..
Tak si to tam najdi.. Nejni to nijak složité.. Zdej si posledních 7 znaků VIN a najdeš si přesně tu nádobku, na kterou se ptáš..
Proč to má za tebe řešit někdo jiný..
Zabij si svůj čas a né někoho jiného..
Už je to dobrá rada

Pokud jsi slepý a hluchý a nepříčetný, tak se omlouvám a rád ti poradím po telefonu..

Telefon zní: .. jo ty vlastně seš asi hluchej, tak soráč..

-
- Kontaktovat uživatele:
Raadii píše:Právě že zas tak novej nejsem, jen se mi vždycky dostalo rady od jinejchAle přečetl jsem si už spoustu jeho příspěvků... Jo jo je to kulatý a žebrovaný.
tak pak je to vakuovej rezervoár v systému sání vzduchu. 3.0d jsem ale nikdy neměl a nedokážu kvalifikovaně říct, na co to vlastně je - jestli kvůli regulaci lopatek turba nebo něčeho jinýho. Na to bych spíš počkal až napíše někdo jako třeba StarML, Libovka a pár dalších, kteří umí trefně poradit i bez blbých keců...
Aha, tak dík moc... Ptám se, protože to mam přidělaný plastovou stahovačkou k nějaký hadičce a různě mi to tam poskakuje a je to spíš naležato než aby to stálo, tak aby se něco zbytečně neposralo. Všiml jsem si toho až dneska když mi vyletěla ta hadice od turba. S tim to ale souvislost mít asi nebude ne?