Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak vytáhnout budíky z palubky?
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:Odendej listy pod budikama. Bo pod volantem. Proste ty listy, co vedou od volantu doleva a doprava. Tam jsou šroubky a cele zařízení by jsi měl vyndat.Teď mě daj zase na prdel, jestli jsem na něco zapoměl. Kua..
Díky, kouknu se na to. Neboj, nedaj ti na prdel:) Neřekl jsi nic špatnýho
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:Odendej listy pod budikama. Bo pod volantem. Proste ty listy, co vedou od volantu doleva a doprava. Tam jsou šroubky a cele zařízení by jsi měl vyndat.Teď mě daj zase na prdel, jestli jsem na něco zapoměl. Kua..
co to kurwa meleš???e34 žádný lišty nikde nemá!!!!!
jde dost o to co máš za volant...pokud máš nějakej jinej než origo 4 ramennej nebo M-technic tak musíš sundat volant...pak jen povolíš nahoře v palubce ty dva malinký šroubky a palubku vytáhneš...odpojíš konektory a je tvoje..
-
- Kontaktovat uživatele:
BMWAK píše:Maxiczech píše:Odendej listy pod budikama. Bo pod volantem. Proste ty listy, co vedou od volantu doleva a doprava. Tam jsou šroubky a cele zařízení by jsi měl vyndat.Teď mě daj zase na prdel, jestli jsem na něco zapoměl. Kua..
jde dost o to co máš za volant...pokud máš nějakej jinej než origo 4 ramennej nebo M-technic tak musíš sundat volant...pak jen povolíš nahoře v palubce ty dva malinký šroubky a palubku vytáhneš...odpojíš konektory a je tvoje..
Myslíš ty 2 šroubky, co drží to plexi? Nebo šroubky nahoře na palubce-v tom výdechu na sklo? Volant mám origo 4 ramennej
-
- Kontaktovat uživatele:
Player1 píše:BMWAK píše:Maxiczech píše:Odendej listy pod budikama. Bo pod volantem. Proste ty listy, co vedou od volantu doleva a doprava. Tam jsou šroubky a cele zařízení by jsi měl vyndat.Teď mě daj zase na prdel, jestli jsem na něco zapoměl. Kua..
Myslíš ty 2 šroubky, co drží to plexi? Nebo šroubky nahoře na palubce-v tom výdechu na sklo? Volant mám origo 4 ramennej
ty co drží plexi...skrz ten volant by měli jít prokroutit...pokud nemáš bag pokud jo tak odpojit baterku sundat bag,označit zapojení konektoru+pozici volantu a vyndat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Player1 píše:BMWAK píše:Maxiczech píše:Odendej listy pod budikama. Bo pod volantem. Proste ty listy, co vedou od volantu doleva a doprava. Tam jsou šroubky a cele zařízení by jsi měl vyndat.Teď mě daj zase na prdel, jestli jsem na něco zapoměl. Kua..
No když koukneš zespoda jako ma strop kapličky tak je tam takovej plíšek co vede do budíků a tam jsou malý šroubky křížaky - dva.
Povolíš a jde to ven. Pak hadí rukou odpojíš konektory.
Ja mám volant s pytlem a nedostal jsem to přez něj a musel dolů taky
Pokud jsi registrovanej, navod od Zaveho je v Tech. encyklopedii
-
- Kontaktovat uživatele:
BMWAK píše:Myslíš ty 2 šroubky, co drží to plexi? Nebo šroubky nahoře na palubce-v tom výdechu na sklo? Volant mám origo 4 ramennej
ty co drží plexi...skrz ten volant by měli jít prokroutit...pokud nemáš bag pokud jo tak odpojit baterku sundat bag,označit zapojení konektoru+pozici volantu a vyndat.[/quote]
Ok, a volant mám sundávat proč? Psals, že když mám origo 4 ramennej, tak nemusím. No, zkusím to a uvidím

Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Pivson píše:Player1 píše:BMWAK píše:[quote="Maxiczech"]Odendej listy pod budikama. Bo pod volantem. Proste ty listy, co vedou od volantu doleva a doprava. Tam jsou šroubky a cele zařízení by jsi měl vyndat.Teď mě daj zase na prdel, jestli jsem na něco zapoměl. Kua..
No když koukneš zespoda jako ma strop kapličky tak je tam takovej plíšek co vede do budíků a tam jsou malý šroubky křížaky - dva.
Povolíš a jde to ven. Pak hadí rukou odpojíš konektory.
Ja mám volant s pytlem a nedostal jsem to přez něj a musel dolů taky
Pokud jsi registrovanej, navod od Zaveho je v Tech. encyklopedii[/quote]
Aha, jo no, mám s bagem, takže dolů. Reg ještě nejsem, regnu se až zítra:D
-
-
ahoj,zde je jednoduchá odpověd,já je měl venku za 5 minut,musíš mít plochý šroubovák,křížák a hodně tenkej inbus nebo torx.hodně štestí
http://www.youtube.com/watch?v=Z0kkjzFfg_M
http://www.youtube.com/watch?v=Z0kkjzFfg_M