V iDrive zapnu BLUETOTH a na iphone taky zapnu a až se najdou tak v idrive dám přidat nový přístroj a pak naťukám nějaký pin a ten stejný dám i v iphonu a hotovo.Pak už vše funguje v pohodě. Myslím že je to stejný postup jako když páruješ s jakýmkoli jiným přístrojem není v tom žádná věda.
je to divný. Mám E61 535D 2005 a Iphona4 nenajde. Vůbec se neobjeví. Před tím jsem měl E90 330i a našlo se to v pořádku, teď nic. Pokud by někdo věděl radu tak vítám. Děkuji.
Tak ja mam e60 530d ma to uz tu velkou navi s dvd atd rv04/05 tak me to jen zajimalo, nemam v loketce ani ten telefon hlavne ze v menu mam komunikace mam bmw teprva mesic, uz jsem se s tim naucil ale toto by me zajimalo
vždyť je to jednoduchý, dáš spárovat telefon v hlavním menu, zapneš na telefonu modrejzub a oni se najdou, dáš kod kterej si vymyslíš a na telefon ho dáš taky a je to. pokud ho bmw nenajde tak jseš v prdeli jako já ....
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ja mam e60 2004 s BT a s IPHONE 3GS sa mi to nesparuje, iphone mi ani nenajde auto. predoslemu majitelovi to fungovalo s nejakou nokiou
asi treba update softu v CCC.....
riesil to niekto?
E60 rv 2004 v loketce telefon. Bluetooth mam v nabidce telefonu, dokonce ručka telefonu umi sparovat zařízení ale nejsem schopen nic spárovat, prostě IPHONE 3GS ani NOKIA E60ku nevidí...
MUF_IV píše:E60 rv 2004 v loketce telefon. Bluetooth mam v nabidce telefonu, dokonce ručka telefonu umi sparovat zařízení ale nejsem schopen nic spárovat, prostě IPHONE 3GS ani NOKIA E60ku nevidí...
mněl sem stejny připad , vyměnit Blutooth modul z mladšího ročniku je několik generací a odpojit kabelaž telefono v loketce