Takže spokojenost

Couloo píše:No vidím že je tady spousta nechápajících lidí.Od samého začátku se tady přece řeší spotřeba a jen proto, že tady pár lidí nevěřilo že E60 530d jede 260 tak jsem jim pouze chtěl ukázat že nelžu a 260 to jede tak od té doby řešíte moji rychlost. Já se tady ničím nechlubím ale téma rychlost se řeší zbytečně tak proč se nedržíte téma SPOTŘEBA ???
Andre2 píše:Killingman píše:Po 10.000 km spotreba 8.7l/100km. e39, 530D, kombi, automat, MPacket, zimni 17tky, letni 18tky. Je v tom i dovolena v Italii, dojizdeni Praha-HK, couracky po meste. Cekal bych min, ale asi je to Euro4 verzi (zasr. DPF)jinak palubak mi keca o cca 0.4l/100km, ukazuje samozrejme min hajzl...
E39 DPF nemá...
Killingman píše:Andre2 píše:Killingman píše:Po 10.000 km spotreba 8.7l/100km. e39, 530D, kombi, automat, MPacket, zimni 17tky, letni 18tky. Je v tom i dovolena v Italii, dojizdeni Praha-HK, couracky po meste. Cekal bych min, ale asi je to Euro4 verzi (zasr. DPF)jinak palubak mi keca o cca 0.4l/100km, ukazuje samozrejme min hajzl...
E39 DPF nemá...
Ta moje ano, měla zelenou nálepku Euro4 a mám k tomu i papíry, že tam má DPF
Jendix píše:Killingman píše:Andre2 píše:[quote="Killingman"]Po 10.000 km spotreba 8.7l/100km. e39, 530D, kombi, automat, MPacket, zimni 17tky, letni 18tky. Je v tom i dovolena v Italii, dojizdeni Praha-HK, couracky po meste. Cekal bych min, ale asi je to Euro4 verzi (zasr. DPF)jinak palubak mi keca o cca 0.4l/100km, ukazuje samozrejme min hajzl...
E39 DPF nemá...
Ta moje ano, měla zelenou nálepku Euro4 a mám k tomu i papíry, že tam má DPF
Andre2 píše:To, co by se do toho vložilo za prostředky, se nemůže na úlevách nikdy vrátit.
rooc píše:já jsem včera jel z prah do olomouce.., palubák jsem vynuloval, dal na tempomat 160 a v olomouci jsem měl 8,9....můžu říct, že byl tak minimální provoz, že jsem tu rychlost rušit nemusel, čili celou cestu 160...a skoro 9l