Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E39,OSTRAVA Vykradeno!!!
Zdravim Panove,stala se mi takova nemila vec,a to ze po dobu me nepritomnosti mi bylo vykradeno vozidlo,ALU kola - M PAKET 4x8" x 17" se zimnim obutim DUNLOP,a CONTINENTAL,odtrhova hrana - lista na kufru,volant + cela tyc rizeni,Rid.jednotka,husi krk u klapy,dvere + tapec tam je kozeny sedy -zadni leve dvere,vyfuk REMUS 2x oval! viz fota,pokud se je vam bude snazit nekdo prodat tyto,nebo jen nekterou z techto veci,kontaktujte mne prosim,nebo nekterou z techto veci uvidite na nejakem aute,staci napsat RZ-SPZ,zbytek uz nechte na me.....DIKY!!! 737665578
- Přílohy
-
- a 39 i (528 x 396).jpg (40.82 KiB) Zobrazeno 1284 x
-
- a 39 ii paint (528 x 396).jpg (41.5 KiB) Zobrazeno 1284 x
-
- Kontaktovat uživatele:
No ty vole, co po světě běhá za hajzly....
No těch kol je škoda, taky je mám, jen zadek 9", pravděpodobně našli bezpečnostní ořech v kufru že ?
Ale vybrat volant, celý dveře a vejfuk, co do toho auta ani nepatří.
Řek bych že to nebude náhoda, volant kola se prodaj kdekoliv, ale dveře, hledal bych někoho v okolí, nejspíš nějací tuzing umělci. Co dávaj vlastní káru dohromady a nemaj ani na nalakování dveří, proto si vyhlídli nejspíš stejnou barvu... a přitom vzali i pár serepetiček okolo, když to šlo. Ale zamčený dvůr, někdo dobře věděl kde to auto parkuje a kdy tam majitel nebude...
I když s tou barvou to bude blbost bílých zas tak moc není, spíš se divím, že nevzali třeba zrcátka podkud sou originální mpacket, tak stojí dardu. Takže buď sou blbý a nebo naopak chytří, jestli poznaj repliky.
No těch kol je škoda, taky je mám, jen zadek 9", pravděpodobně našli bezpečnostní ořech v kufru že ?
Ale vybrat volant, celý dveře a vejfuk, co do toho auta ani nepatří.
Řek bych že to nebude náhoda, volant kola se prodaj kdekoliv, ale dveře, hledal bych někoho v okolí, nejspíš nějací tuzing umělci. Co dávaj vlastní káru dohromady a nemaj ani na nalakování dveří, proto si vyhlídli nejspíš stejnou barvu... a přitom vzali i pár serepetiček okolo, když to šlo. Ale zamčený dvůr, někdo dobře věděl kde to auto parkuje a kdy tam majitel nebude...
I když s tou barvou to bude blbost bílých zas tak moc není, spíš se divím, že nevzali třeba zrcátka podkud sou originální mpacket, tak stojí dardu. Takže buď sou blbý a nebo naopak chytří, jestli poznaj repliky.
zajebane hovada, lamat ruky takym ludom.
Spolahni sa na pomoc!!! Keby tak hned kontaktujem!!!
Som z kruhu ludi co maju len BMW oboznamim vsetkych aj lakovne co maju kamosi v okoli a pneuservisi kam chodime z nasimi BMW.
Poradim ti daj par inzeratou ze kumpis taketo kola, ten volant a proste vsetko co ti pomizlo ale samozrejme kazdy inzerat na ineho cloveka a z roznych okresov a tak...
Kamos tak natrafil na svoju RS6 v nemecku a este tam idioti nechali aj jeho kryt motoru kde bol podpisany TUNING BY MARCO bud nahoda alebo stastie ale pomohlo dat inzerat kupim RS6 platba v hotovosti a davaj mesiac a z nemecka telefonat "Angebot zum Verkauf Audi RS6" ukradli mu ju na Slovensku a inzarat podal akoze je z CR, a ukradli mu ju z garaze v dome a este mu aj preparkovali E46 aby mohli odist, auta boli zasebou,
Spolahni sa na pomoc!!! Keby tak hned kontaktujem!!!
Som z kruhu ludi co maju len BMW oboznamim vsetkych aj lakovne co maju kamosi v okoli a pneuservisi kam chodime z nasimi BMW.
Poradim ti daj par inzeratou ze kumpis taketo kola, ten volant a proste vsetko co ti pomizlo ale samozrejme kazdy inzerat na ineho cloveka a z roznych okresov a tak...
Kamos tak natrafil na svoju RS6 v nemecku a este tam idioti nechali aj jeho kryt motoru kde bol podpisany TUNING BY MARCO bud nahoda alebo stastie ale pomohlo dat inzerat kupim RS6 platba v hotovosti a davaj mesiac a z nemecka telefonat "Angebot zum Verkauf Audi RS6" ukradli mu ju na Slovensku a inzarat podal akoze je z CR, a ukradli mu ju z garaze v dome a este mu aj preparkovali E46 aby mohli odist, auta boli zasebou,
-
- Kontaktovat uživatele:
nedávno jsem viděl na jednom německým kanále reportáž z polska, byla o tom jakým způsobem se kšeftuje s dílama.. ani bych se nedivil kdyby to v tvým případě v polsku skončilo.. ostrava neni od hranic tak daleko.. a použitý díly jezděj dneska do polska nakupovat i němci.. smutná realita..
jinak já když mám prázdnej kufr, prakticky vždycky nechávám staženou roletu, aby každej viděl, že v autě nic není..
ps: nechci tím nijak poškodit poláky, krade se i u nás, jen v polsku asi podstatně víc..
jinak já když mám prázdnej kufr, prakticky vždycky nechávám staženou roletu, aby každej viděl, že v autě nic není..
ps: nechci tím nijak poškodit poláky, krade se i u nás, jen v polsku asi podstatně víc..
hodně štěstí při chycení těch buzerantů!
Spíš by mě zajímalo jak se ti tam dostali do toho auta to prej taky není zrovna jednoduché.
PS - tvoje auto jsem v životě neviděl v Ostravě , seš víkendovej řidič?
je škoda takových věcí , jak by mi někdo ukrad odtrhovku tak si fakt už řeknu že je to žebrak největší , takove kokotiny krast.
No at se ti je co nejdřiv podaři chytit, to Polsko bych taky tipoval kamo, je to hodne možne.
Spíš by mě zajímalo jak se ti tam dostali do toho auta to prej taky není zrovna jednoduché.
PS - tvoje auto jsem v životě neviděl v Ostravě , seš víkendovej řidič?

je škoda takových věcí , jak by mi někdo ukrad odtrhovku tak si fakt už řeknu že je to žebrak největší , takove kokotiny krast.
No at se ti je co nejdřiv podaři chytit, to Polsko bych taky tipoval kamo, je to hodne možne.
-
A co tak sedam - navise mam original pokovane skla a este aj folie natom kedze sa vsetko odraza neni dovnutra videt ani hovno, to by asi vydeli ko.ot ale kazdopadne by ma jeblo, este stastie - vedsinou nechavam mobil v stojane a ked idem niekam kam nemozem zo zbranou tak aj tu nechavam v aute a mam v opierkach LCDcka pomerne mam vsetko nove v aute od volantu cez koberce az po budiky a viete sami ze to nestoji 5kč - no vazne by ma jeblo.
Alebo ked ti nejake zajebane hovado zavistlive poskrabe lak - videt ho pritom v zasobniku mi neostane ani jeden naboj.
Alebo ked ti nejake zajebane hovado zavistlive poskrabe lak - videt ho pritom v zasobniku mi neostane ani jeden naboj.
Vidět nic nebylo, krom malýho poháru z rybářskejch závodů kterej si vzali jako bonus, jinak čapli komplet papíry k autu (naštěstí ne velkej TP) včetně servisky a prostě celý desky s manuálama, origo telefon, dalekohled a pak kraviny jako nabíječku na mobil, cd apod. Nejhorší je že udělaj hromadu škody okolo, dojebou interiér a o lítání skrz to raději nemluvě. Klasická feťácká akce. Nakonec ti při braní otisků technici zaserou celý auto tím podělaným černym prachem takže můžeš ještě drbat sedačky.
-
zverbo: ty folie by urcite mohli pomoci, myslim ze si radsi vyberou auto do kteryho je videt, nez neco kde nevidi lautr nic. Ale zase na druhou stranu, otevrit kastlik a tam byt kver, tak to by pripadny zlodejicky mohlo trknout ze s majitelem by nemusely byt zerty...
mari: jj, to dost nasere, kdyby clovek nechal na sedacce brasnu s notasem, reknes si "ok, sem kokot, nemam to tady nechavat", ale kdyz to vymlati a vyberou veci za 0,-Kc jako je nabijecka na mobil a cd anebo veci co jim sou naprosto k hovnu, ale ty je jinak nesezenes (serviska), tak to nasere dvojnasobne. A policajti stejnak nic nevyresi, ale buzerovat za parkovani a pokuty za prekroceni o par km/h to jim jde.
Kazdopadne drzost ocesat zaparkovany auto o drahy dily jak se to stalo marcocz78, to je taky na poveseni za koule do pruvanu.

mari: jj, to dost nasere, kdyby clovek nechal na sedacce brasnu s notasem, reknes si "ok, sem kokot, nemam to tady nechavat", ale kdyz to vymlati a vyberou veci za 0,-Kc jako je nabijecka na mobil a cd anebo veci co jim sou naprosto k hovnu, ale ty je jinak nesezenes (serviska), tak to nasere dvojnasobne. A policajti stejnak nic nevyresi, ale buzerovat za parkovani a pokuty za prekroceni o par km/h to jim jde.
Kazdopadne drzost ocesat zaparkovany auto o drahy dily jak se to stalo marcocz78, to je taky na poveseni za koule do pruvanu.

-
- Kontaktovat uživatele:
mari píše:Vidět nic nebylo, krom malýho poháru z rybářskejch závodů kterej si vzali jako bonus, jinak čapli komplet papíry k autu (naštěstí ne velkej TP) včetně servisky a prostě celý desky s manuálama, origo telefon, dalekohled a pak kraviny jako nabíječku na mobil, cd apod. Nejhorší je že udělaj hromadu škody okolo, dojebou interiér a o lítání skrz to raději nemluvě. Klasická feťácká akce. Nakonec ti při braní otisků technici zaserou celý auto tím podělaným černym prachem takže můžeš ještě drbat sedačky.
kde se ti to vlastně stalo? jinak to taky nechápu..
jen tak trochu mimo.. nám vybrali před vánocema kanceláře.. projeli kompletně celou pětipatrovou budovu, poškodili x dveří (dokonce i dveře odkud se nechalo dostat z odemčené vedlejší místnosti)... a výsledek.. rozlámanej příruční trezůrek ve kterým bylou poze 5 Euro, ve firmě pod náma byl kompletně novej origo zabalenej notas.. nechali ho tam bez povšimnutí.. taky pravděpodobně nějaký pochybný individua..
-
- Kontaktovat uživatele:
mari píše:Mě to vybrali normálně před barákem na parkovišti, e61 je v garáži ale Multivan to bohužel odnes. Dneska to tyhle zmetci neřeší, nezajímaj je ani kamery, jdou do všeho a bude hůř, lidi s kuklama budou za chvíli stát před poštama fronty na přepadení, přesně k tomu to u nás směřuje.
a kde bydlíš? v praze?
jinak k těm frontám... u nás to ještě neni tak hrozný.. ale v německu, konkr. v některých částech východního jsou sakra velký soc. rozdíly.. jsou tam lidi který žijou z 400€ měsíčně.. ale pak je druhá velká skupina těch co bere 3-6 tis.€.. je to smutná realita kapitalismu a špatně nastavenýho systému..
marcocz78 píše:(jezdila s tim manzelka) bylo to v zamcenem dvore,a dle popisu z toho chybi veci ty nejzadanejsi! i husi krk u klapy!,z motoru se nic neztratilo,ale auto je z NEMEC,takze ten REMUS a ALU....si poznam!!!AT SE TO NEKDO NESNAZI DAT NA AUTO...dotycny sel najisto,a ja taky pujdu na jisto.![]()
Jsem taky z Ovy a vsimam si kazde peknejsi e39, ale dej bacha ...ten clovek to klidne mohl koupit nekde na netu a budes mit na krku napadeni:) ... ale uprimnou soustrast ... mi se snazili ukrast kola a nechali mi je povolene.
Ne ruce, ale ROVNOU KULKU DO HLAVY a žádný sraní se šmejdama co kradou... A hlavně by se měl střílet i ten, kdo si nechá něco ukrást a ne jen poslední článek řetězcezverbo píše:zajebane hovada, lamat ruky takym ludom

Bohužel je zlodějna v lidech, takže je to dvousečné. Pokud nebude poptávka, není nabídka. Je móóóc lidí, co zavidí, nepřejí nebo třeba jen rádi škodí, když oni nejsou schopni vlastnit cokoliv apod. A pokud budou mít lidi tendenci krást, bude se krást.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
závistivé svině !!!!!!!!!! já mám e39 rok pul roku sem bydlel na vesnici a ani škrábanec tedka bydlím v Ostravě a za půl roku to je 2x obtáhnuté klíčem Mkové kola už mi frajeři očíhávali jesti sou bezpečáky no psycho krade se všude ale tohle už je moc sekat ruce těm zmrdům koupil sem baseballku takže kohokolik uvidím u bawka tak ho s tou pálkou dobiju