Mám docela velký problém. Zítra mám jet do Itálie na lyže a asi nebude čím. Dnes jsem s E60 tahal do servisu e39 a když jsem odjížděl tak auto nemá žádný výkon. Jede max 80 a tramvaje se rozjíždí rychleji. Kolega se mi ro snažil napíchnout na diagnostiku ale nějak se mu to nedaří. To turbo jako by tam nebylo. Poradí někdo prosím čím to může být? Jinak jsem totálně v prdeli.
Nechci strašit, ale automat není zrovna moc vhodný na tahání čehokoliv. Jak se to chová kromě toho že to nekouří a vůbec nejede a nezrychluje ? Co motor, jak stoupají otáčky ? řadí to tak jak by mělo ?
wEnC píše:Nechci strašit, ale automat není zrovna moc vhodný na tahání čehokoliv. Jak se to chová kromě toho že to nekouří a vůbec nejede a nezrychluje ? Co motor, jak stoupají otáčky ? řadí to tak jak by mělo ?
Otacky stoupají,auto nekouří,automat řadí normálně jen to turbo tam prostě není slyšet.
Kdyz neni slyset, tak jenespravne regulova sam. no. Zkontrolovat podtlaky, hadicky, to zmaknes sam. Podle me, kdyby vylo v prdeli tak by to hulilo a zralo olej.
Axel píše:Kdyz neni slyset, tak jenespravne regulova sam. no. Zkontrolovat podtlaky, hadicky, to zmaknes sam. Podle me, kdyby vylo v prdeli tak by to hulilo a zralo olej.
Pravdou je, že než jaem zpozoroval že ro nemá výkon tak to dělalo divné zvuky. Jako by něco někde fučelo a houkalo a pak už bylo ticho ale to už nemělo výkon.