čaute, už vyše hodiny tu blúdim po fore a hladám odpoved na otázku:
aké problémy ma čakajú pri výmene mojich PFL svetiel za FL? má s tým dakto skúsenosti na E39?
tieto svetla čo tam chcem nahodiť boli pred tym v aute čo nemalo xenon (halogen) a ja mám origo xenon od bmw
V první řadě, do nexenonových světel nedáš xenony, alespoň ne nějak jednoduše stylem plug and play. A pokud ano, bude ti na skle světlometu chybět značka, že světlomet je určený pro xenon, tudíž neprojdeš STK a můžou tě zbuzerovat i policajti.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Budes potrebovat nejakou prestavbovou HID sadu, jelikoz parabola nebude mit uchyceni na D2S vybojku, NEBO muzes koupit jen nejake ciny vybojky a s trochou sikovnosti pouzit original trafa, NEBO vymenit parabolu v novych svetlech za tu se spravnou patici a HLAVNE jsou treba preletovat konektory z predFL na FL u blinkru a tusim i u stelovani vysky, to ale u halogenovych lamp nejspis nebude..
Tak trochu obnovím staré téma. Dnes sem přivezl světla. Mam e 39 před fl. a chci na to auto dát světla po fl. Světla nejsou xenonové, ale dal mi k tomu tu šmejd sadu pro dodělaní xenonů. Mám v něčem čekat zádrhel? Díky za užitečné rady.
Dostanes v pohodě i s před FL spodníma držákama (akorát světla nebudou držet na všech šroubech) a musíš napájet FL konektory na blinkry a parkovačky (angel eyes)