Mam asi debilní dotaz, ale nezablokuje se mi rádio, když vyndám baterku?
Musim jí hodit na nabíječku.
A další dotaz, můžu jí nabít zapojenou...Nechci se s ní tahat.
dejv2005 píše:Mam asi debilní dotaz, ale nezablokuje se mi rádio, když vyndám baterku? Musim jí hodit na nabíječku. A další dotaz, můžu jí nabít zapojenou...Nechci se s ní tahat.
záleží jakou máš nabíječku, nabíjím vždy rovnou v autě, připojovací body jsou u motoru, takže baterku vůbec hledat nemusíš
jestli je to nová chytrá nabíječka nebál bych se nabíjet rovnou v autě, jestli nějaký starý domácí udělátko, tak bych byl opatrný.
když máš domácí udělátko, tak většinou víš jak s tím máš pracovat, takže normálně napojit na motor a nechat nabíjet, a když potřebuješ vytáhnout baterku, tak ideálně napojit na nabíječku na motor a pak odpojit baterku, nabíječka to udrží jen nestartuj
No a potřeboval bych vědět jestli se mi zablokuje to rádio... Co je v práci za nabíječku nevim...
A kde jsou ty body v motorový části, přes který nabiju Baterku
Bratn píše:to velké plus co máte v motorovým prostoru (528i ho má uprostřed mezi sáním) není označení lékárničky a mínus je kdekoliv na kostře
to viem nemam prve bmw, aj ked niekoho startujem tak len cez predok!!! Slo mi len oto ci sa da nabijat baterka cez ten + v motore.
kdyz to utahne start jineho auta, tak nabijeni pres to uz je hodne velka brnkacka.... manual to tak dokonce uvadi jako jedinou moznost pri dobiti baterie.
Bratn píše:to velké plus co máte v motorovým prostoru (528i ho má uprostřed mezi sáním) není označení lékárničky a mínus je kdekoliv na kostře
to viem nemam prve bmw, aj ked niekoho startujem tak len cez predok!!! Slo mi len oto ci sa da nabijat baterka cez ten + v motore.
kdyz to utahne start jineho auta, tak nabijeni pres to uz je hodne velka brnkacka.... manual to tak dokonce uvadi jako jedinou moznost pri dobiti baterie.
baterku jsem z auta vytahoval a nabíjel nedávno - nic se ti nezablokuje, dokonce ti zůstanou i naladěné stanice. Jen čas a datum je potřeba nastavit. Spíše se zajímej o to, jak zamkneš auto bez baterie - nefunguje centrál. Takže předem vyzkoušej manuální zamknutí kufru a dveří klíčem. Takže vytáhnout baterii, zavřít kufr, zamknout ho klíčem, na zadních dveřích a dveřích spolujezdce zamáčknou čudlík a dveře řidiče zamknout klíčem
berkelay píše:baterku jsem z auta vytahoval a nabíjel nedávno - nic se ti nezablokuje, dokonce ti zůstanou i naladěné stanice. Jen čas a datum je potřeba nastavit. Spíše se zajímej o to, jak zamkneš auto bez baterie - nefunguje centrál. Takže předem vyzkoušej manuální zamknutí kufru a dveří klíčem. Takže vytáhnout baterii, zavřít kufr, zamknout ho klíčem, na zadních dveřích a dveřích spolujezdce zamáčknou čudlík a dveře řidiče zamknout klíčem
Díky za upozornění... Budu nabíjet přes víkend v garáži Asi to zkusim přes motorovou část.
Jendix píše:jestli se nepletu, tak je obecně lepší u novějších aut zamezit tomu, aby nastal okamžik kdy je auto bez napětí.
jde o to, že při odpojení baterky naskáče v ŘJ hromada chybovejch hlášení.. alespoň tak jsem to slyšel od několika znalých osob..
určitě je to lepší jí tam nechat pokud máš tu možnost a nabíjet to v autě už jen pro tu námahu, protože většina znás začíná někde kolem 70Ah. Já si pořídil mikroprocesorovou nabíječku a je to fakt super a člověk nemusí mít strach, že si tím něco poškodí i na nejmodernějším autě.
se poseru...napojim nabijecku na plus (uprostred motoru), minus na hrnec...a nic, rucicka na nabijecce se ani nehne!! Napojim nabijecku primo na baterku v kufru a je to v poho. rucicka ukazuje 12V. Nevite cim to je? Je mozny, ze ta stara nabijecka neukazuje kvuli tomu, ze je napojena na motor, ale presto nabiji?
A muzu si tu baterku nabit, kdyz ji mam pripojenou v aute?
Dik