Hele nevim nejak jsem nad tim nepremyslel!!Myslis jako ze to neni pravej bosch nebo jak?Jinak je to lakava nabidka ma i inzerat zde na foru Ja kdybych mel zbytecnejch par penez tak to zkusim.
sxko píše:Hele nevim nejak jsem nad tim nepremyslel!!Myslis jako ze to neni pravej bosch nebo jak?Jinak je to lakava nabidka ma i inzerat zde na foru Ja kdybych mel zbytecnejch par penez tak to zkusim.
No právě,aby to nebylo něco z polska nebo tak...Bud vemu todle nebo všechno meyle,cenově to vyjde dost podobně...
Jo mann jsou v pohodě, dobrá kvalita za dobrý peníz.
Vzduchový filtr bych řekl že je takovej hutnej a ma kvalitni těsnící pěnu.Palivovej filtr jsem dokonce rozebral a rozpitval....vnitřek filtru taky kvalitně provedenej.
Olejový a palivový filtry kupuju v BMW. U vzduchovejch nebo kabiňáků Fram, Mann nebo Valeo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Myslím, že Meyle je v pohodě, já osobně dávám UFI, Mann nebo Bosch. Jsou možná o něco dražší, ale tyhle značky používají výrobci aut do prvovýroby. Starline nebo Filtron bych si do auta asi nenamontoval...
Obecná představa je, že se zlepší zvuk a zvedne výkon. Což je ale jen výborný marketing K&N. Zatím zlepšení výkonu snad nikdo nezměřil, naopak byly případy, kdy se výkon propadl. Další problém je olej na impregnaci "nesmrtelných" filtrů (jako K&N), který může podělat váhu vzduchu (MAF), ale to zas prodejci prohlašují za urban legend… tak těžko říct.