Zdravím, zajímalo by mě jeslti se dá aktivní tempomat dodělat? Jsou to snad jen dvě věci které mi u E60 chybí. Adaptivní tempomat a elektrické zavírání kufru.
SEMRY píše:Zdravím, zajímalo by mě jeslti se dá aktivní tempomat dodělat? Jsou to snad jen dvě věci které mi u E60 chybí. Adaptivní tempomat a elektrické zavírání kufru.
elektrický zavírání kufru je hezká věc. nesmí se ti ale vysrat jako mě, to zkurvený elektrický táhlo stojí 16 000,- mooc pěkný ))
SEMRY píše:Zdravím, zajímalo by mě jeslti se dá aktivní tempomat dodělat? Jsou to snad jen dvě věci které mi u E60 chybí. Adaptivní tempomat a elektrické zavírání kufru.
elektrický zavírání kufru je hezká věc. nesmí se ti ale vysrat jako mě, to zkurvený elektrický táhlo stojí 16 000,- mooc pěkný ))
No to poteš, máme soft close ale na víko kufru to nefunguje, odklopí se rychle to je, ale když to zavíráš, vždycky se zašpiníš.
Proč by ses špinil. Zevnitř víka je v tapecu taková kapsa, tam to vezmeš a zabouchneš
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
SEMRY píše:To chce hodně cviku aby se to zavřelo, ta pružina je sakra tuhá, zase to vyletí nahoru pokud s tím vysloveně nešvihneš.
no čoveče a nemáš to předělaný z el na ne el? Já to teď budu předělávat na normál páč obě tyčky jsou za 3000 a snad to půjde dobře zavírat. Kua. doufám.
SEMRY píše:To chce hodně cviku aby se to zavřelo, ta pružina je sakra tuhá, zase to vyletí nahoru pokud s tím vysloveně nešvihneš.
no čoveče a nemáš to předělaný z el na ne el? Já to teď budu předělávat na normál páč obě tyčky jsou za 3000 a snad to půjde dobře zavírat. Kua. doufám.
Nemělo by máme to auto v podstatě od novoty. Zmáčneš na klíči a kufr se otevře, prostě jen odjistí zámek, zbytek obstará pružina, no a u zavírání se ušpiníš, že v tom houby převezeš nemá cenu se zminovat.
mam adaptivni tempomat - otravuje me a porad ho vypinam a navic se mi parkrat na dalnici stalo ze auta predemnou prejely z pruhu do pruhu a ten radar to nepobral a auto jelo dal i kdyz melo brzdit
Ten tempomat mi nedávno přestal fungovat. Na obrazovce jsem dostal hlášku:"Aktive Geschwindigkeitsregelung ist wegen defektive Sensorik deaktiviert". Diagnostika vypsala:
005D0F LRR: Lens heating
0063D0 LDM: Interface, long-range sensor
Kabely, konektory a pojistka F70 (10A) jsou v pořádku, takže potřebuji jiný sensor, BMW číslo 66316781590, protože ten výhřev je prakticky neopravitelný a bez něj to fungovat nebude.
Než začnu hledat na aukru, allegru atp. nemáte někdo tento díl na prodej?