Já mám češtinu už asi 3 roky od rachotů z Nový Paky (http://www.autacesky.cz). Byli první, kteří to tady v republice zrealizovali, přeložili a vyladili. Absolutně bez problémů, můžu doporučit
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pavel525 píše:Ty prý za/ to chcou asi 20 tis. Kolik tě to stálo?
Vyhrál jsem to v soutěži v Autosalónu na TV Prima (koupil jsem tu výhru od skutečné výherkyně za 5 tisíc) Mám ale tu verzi bez hlasového navádění navigace. Ale vůbec mně to nevadí, protože ta je stejně hrozná
Pavel525 píše:Taky by mě zajímala cena na E61 Profesional.
cokoli nad 500,- se nevyplati.., tech par slovicek prece neni problem
Já viděl někde vypsanej překlad těch výrazů a jsou jich tam tisíce
Tak problém v tom nemám krom teda francouštiny,ale proč to nemít v češtině když jsem čech....samozřejmně je to vše o ceně.Tisíce apod.za to nejsem ochoten vyhodit ´
Jinak v angličtině mi to přijde stejně víc sexy než v češtině
Sweden píše:Tak problém v tom nemám krom teda francouštiny,ale proč to nemít v češtině když jsem čech....samozřejmně je to vše o ceně.Tisíce apod.za to nejsem ochoten vyhodit ´
Jinak v angličtině mi to přijde stejně víc sexy než v češtině
Ale zase cizí jazyk tě alespoň přinutí se něco naučit. Já osobně to mám v Němčině a zatím sem nezaznamenal problém. Zase až tolik pojmů tam není, navíc je to často dost intuitivní.
Vlasta píše:Já viděl někde vypsanej překlad těch výrazů a jsou jich tam tisíce
jj, bude jich tam dost, stačí se mrknou na hlasové ovládání, co všechno umí... ale menu i do hloubky se da snadno pochopit, takze jde jen o chybove hlasky... a ty jsou i graficke, takze to taky celkem jde me to v anglictine prijde fajn a to ji zase tolik neumim... no, 1tis bych ta to jeste dal, ale 3 nebo 5, urcite ne
tak číslo jsem viděl taky,a kdybych měl zájem tak bych si tam určitě zavolal,to umím,ale jelikož tak na 90% zájem nemám tak je otravovat nechci a pouze mě zajímá co taková sranda stojí...