čau pánové...začala se mi ztrácet voda je to na e61....dolíval jsem te´d cca 3 dl..., nicméně...
nikde nic neteče ...v oleji to není....loužička nikde...z výfuku.., jsem to zkoušel tůrovat...nic.... ...kde je???
nestalo se někomu něco podobného? případně na co se zaměřit?
pravou je, že tam to zadrbané mám ale defakto od začátku...a žebych pozoroval nějaké rapidní zhoršení tak to vůbec...co radíte vyměnit pro začátek celou tu hadici?
trochu to oživím jelikož problém pořád jk je vidno zůstává....nechal jsem ho 2 týdny stát a jezdil jsem x6..., dneska jsem do toho skočil.., jelikož jsem se kouknul a voda v nádobce plnná....jedu.....a za cestu cca 100km jem 2x dolíval....má ještě někdo nějakej nápad...znova píšu...že nikde nic neteče už jsem pod tím šňupal...popřípadně poraďte dobrý servis nejlíp olomoucký kraj....může být takovej trojúhelník olomouc opava šumperk..moc díky
rooc píše:trochu to oživím jelikož problém pořád jk je vidno zůstává....nechal jsem ho 2 týdny stát a jezdil jsem x6..., dneska jsem do toho skočil.., jelikož jsem se kouknul a voda v nádobce plnná....jedu.....a za cestu cca 100km jem 2x dolíval....má ještě někdo nějakej nápad...znova píšu...že nikde nic neteče už jsem pod tím šňupal...popřípadně poraďte dobrý servis nejlíp olomoucký kraj....může být takovej trojúhelník olomouc opava šumperk..moc díky
ahoj, opravdu bych se být tebou kouknul na ten chladič, já už ho u mě mám pryč, taky prosakoval.. nechá se tam dát hadice z e39..
pani mam rovnaky problem ako kolega nadomnou, tiez 530d avsak este e39, vodu nikde nepozorujem, taktiez plasty sa mi vidia suche, tiez dolievam ako fas a pomaly nemrzka uz neni, len destilka. vyvretu nemrzku som citil ked som vystupil z auta, takze mam iste tusenie na niektoru hadicu webasta, avsak bez nastrojov ide robit hovno 400km od domova ;(. ako na potvoru prislo obdobie dazdov, takze identifikacia je este horsia, som chcel cez vikend dvihnut aspon auto a zhodit spodne plasty, to by som "louzi" hned nasiel. ako radite kolegovi nadomnou, ja mam manual, takze nemam egr termostat, neviem ci je to to iste co odporucate jemu.
Pockej ale mastna voda muze byt preci i z nemrznouci smesi v chladici nebo se pletu ze je prisada mastna trosku?jinak sem pisu pac se mi taky ztraci voda u bmw 7er 735iA cca 3dcl na 300km nikde nic nevidim vsude sucho zadnej dym z laufu...nahlasi mi to jen obcas nizkou hladinu u studeneho motoru auto mam chvilku a jezdim zatim max 100km v kuse a ted mam jet 200km daleko a bojim se aby voda nezmizla za jizdy jak dolevate za horkeho motoru u me je provozka 107stupnu a uz jednou sem se ja vocas popalil od chladice..????
benzin to ma troska blbe, hlavne v8, u nas je to lepsie o to ze mame expanzku uplne mimo vodny okruh, cize da sa do nej dolievat , ale tak ci onak to situaciu neriesi . nevsimol som si aby mi nejako drasticky mizol olej, pokial by aj mizol, tak vody by pribudalo v taky cas.
tak 2000km za mnou, som o 2 litre vody chudobnejsi v bandaske, dolievam radsej aj po ceste a cez pristrojovku sledujem teplotu chladiva, nastastie pri dialnici sa drzi na hranici 82stupnov co je myslim dobre.
Daval som dole podblatnik, nevidel som nikde flaky ani mokro, taktiez situacia zhodna u posilovaca brzd. Totiz smrad nemrzky citit hlavne pri vystupeni z auta, pred ani na pravej strane uz nie. Olej mam presne na polovici, motor dymy sivo ak mu pridam.