Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Po výměně LZ čidla ABS opět svítí a nefunguji budíky u e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
paaajun

#1 Příspěvek od paaajun »

Zdravím všechny vyznavače této značky.Nefungovalo mi ABS a ASC+budíky,tak jsem vyměnil LZ čidlo ABS,po vyčtení a zkušeností na foru,vše po výměně zhaslo,ale po cca 100km to znovu probliklo a po dalších 70km se to rozsvítilo znovu a opět jsem tam,kde jsem byl....Že by ta blbá jednotka?nebo špatný kontakt v konektoru,nevím...poradí někdo prosím!nebo mám jet na diagnostiku?
macgiver

#2 Příspěvek od macgiver »

zdravim. taky jsem mel problemy s timto LZ cidlem a vse vyresilo az cidlo od BOSCHE... sice stalo cca 2500kč ale jine cidla delaly problemy a nejak si nerozumely..
libovka

#3 Příspěvek od libovka »

zdřejmě jednotka
paaajun

#4 Příspěvek od paaajun »

Je tam kvalitní čidlo,no uvidíme,zajedu na diagn.Snad to řekne více a doufám,že správně....co jsem tady četl,tak myslím,že i některé diagn.v tom mají chaos.Doufám,že se to konečně vyřeší.jezdí s tím manželka a je nepříjemné,když nic nefunguje,i množství paliva ukazuje špatně...Jinak díky moc
Birkoff

#5 Příspěvek od Birkoff »

Stalo se mi něco podobného, sice ne výměna čidla ale ložiska. Jak se s tím hýbalo tak na čidlo napadal rez (až za nějakej čas) a přestalo to chodit. Vyndal jsem ho, očistil a zatím v pohodě.
paaajun

#6 Příspěvek od paaajun »

Tak jsem dnes byl na diagnostice,načetlo to 3 chyby,vše kolem LZ čidla,které jsem měnil,tak zkontroloval,jestli je to čidlo dobře usazené a jestli není v háji ložisko,vše ok,tak to znovu nakonfiguroval a zatím v poho,tak jezdit a jezdit.dál se uvidí.jinak díky za rady
Odpovědět