Zdravím.Mám problem s E39tkou 528i.Před časem mi ježek přez noc vybíjel baterii.Vyměnil jsem ježka a problém byl odstraněn.Bohužel jsem zjistil,že když s autem více jak dva týdny nejezdím....tak je baterie opět vybitá.Totálně.Baterie mám 2 a obě nové.Nemůže to dělat alarm?Jak zjistit kde je chyba?Měřením?Díky moc.
momentálně je odpojuju na noc,až budu mít čas tak je vyměním,když budeš mít odpojovač baterie tak nezamkneš centrálem. Doporučuji vzít multimetr a změřit všechny pojistky, tím zjistíš kam se ti to dostává. Můj tip je, že nějaká elektronika neusne a žije si vlastním životem.
taky sem menil jezoura a nepomohlo, porad mi tam neco tichounce cvrlika - mozna ventilator klimy ale nekde sem tu cetl ze byt mohl byt v haji asi ten modul klimy, ale neni cas.........a chut
Usnutí se u E60 třeba hlídá tak, že se zapne dětská pojistka dveří, která má diodu. Ta když zhasne, tak už spíme ;) … V případě E63 se zase začne protáčet iDrive kolečko bez odporu. (Normálně 30min bez telematiky, 60min s telematikou…)
Takže nějaký podobný signál půjde určitě najít i v E39.