Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 525D 2007 a navigace

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
propeler

#1 Příspěvek od propeler »

Mam zajem o BMW 525D E60 r.v. 11/2006 v provozu 2007. Je mozne doplnit vybavu o navigaci, ktera tam ted neni? A kdyz ano, tak jak? Dekuji.
gamers

#2 Příspěvek od gamers »

ANO

jednotku CCC + antena GPS + kodovaní

u velke navigace + obrazovku
propeler

#3 Příspěvek od propeler »

Dekuji za odpoved. Kde vsude bych to mohl sehnat a co me to bude radove stat?
Miki-M3

#4 Příspěvek od Miki-M3 »

Skús sa informovať tu cenu sice neviem no výskúšať to môžeš. http://bmw-clinic.eu/modules.php?name=News&file=article&sid=2
propeler

#5 Příspěvek od propeler »

Vdaka.
Ted jsem se dozvedel o moznosti propojeni iPhone 4 s iDrive. V telefonu mam navigaci a dokonce pry existuje nejaky drzak ktery pak jde vrazit pred display pocitace v BMW.
mcconrad

#6 Příspěvek od mcconrad »

ahoj, nasel jsi ten drzak? muzes hodit kdyztak odkaz?
mcconrad

#7 Příspěvek od mcconrad »

gamers píše:ANO

jednotku CCC + antena GPS + kodovaní

u velke navigace + obrazovku

Nevis na kolik to vyjde to dodelat origo?
bez navi --> velka navi profi

dik
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od matiz »

Okolo 15k se kompletni velke navi daji koupit. Kup si co nejnovejsi, prvnim navi se vyhni. Pridat ji do auta umim. Bude se tvarit ze byla vzdycky tvoje.
sonyk02

#9 Příspěvek od sonyk02 »

matiz: uměl bys předělat CCC prof na novej CIC ? :)
gamers

#10 Příspěvek od gamers »

předělat jde ale cena je uplně někde jinde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... t=retrofit
sonyk02

#11 Příspěvek od sonyk02 »

gamers píše:předělat jde ale cena je uplně někde jinde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... t=retrofit

to vím že cena je vyšší, jde spíš o to jestli to někdo dokáže pořádně zapojit a nakodovat aby to pořádně a správně fungovalo bez chyb.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matiz »

Potrebujes bud emulator s nejasnou funkcnosti coz nezjistis dokud jej nekoupis a nebo potrebujes kody pro aktivaci, jeden se pohybuje v castce okolo 200€, pokud nebude fungovat tak stezovat si muzes vis kde. Ani se o to nejak moc nezajimam, za techto podminek to je prilis vysoky risk pokud to nekdo nema overene ze to z jeho zdroje chodi opravdu dokonale. Dalsi oser je s mapama, zase potrebujes fsc kod, dalsi prachy s nejistym vysledkem. Pokud mas novou karu kde jiz cic bylo moznosti, da se poridit retrofit, cena odpovida exkluzivite. Zkus Pindoura, dela to, ma zkusenosti. Ja na to nedovedu odpovedet, jelikoz se do hura akci nepoustim. Pro mne by to byl prilis velky risk a na to prdim. Protoze mi nikdo nezaruci prave tu zcela bezproblemovou funkci.
gamers

#13 Příspěvek od gamers »

emulator ma funkcí upravuje komunikaci protože v CIC zustane puvodní VIN a diky tomu nenajede GPS ,hlasové ovladaní plus muže dělat funkcí odblokovaní videa za jizdy a dopojení kamer atd zaleží na typu mapy se daji stahnout z netu potřebuješ jen 20čiselny kod ktery se generuje ze stavajiciho VIN da se sehnat za jiné penize třeba tady http://www.fscmap.com/ jinak vše funguje bez problemu :lol:
gamers

#14 Příspěvek od gamers »

jinak jsem Stolař sam jsem vše dělal kromně kodovaní takže žadná hruza :lol:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od matiz »

Pokud mas karu kde uz byla moznost cic, nepotrebujes emu, ale fsc kod pro aktivaci. u bratru z posla 200E , mapy 100E. Uvazoval jsem do sveho, no porad mi pripada mensi zlo faceliftova navi profi ktera mi pojede naprosto korektne. Bohuzel ma horsi grafiku. Na druhou stranu si rikam co mi to prinese oproti me stavajici business ? Na displeji v podstate nic, jen neuvidim na jedne tretine velkeho displeje OBC. Jelikoz mam benzin, ani mne to nesere, protoze mit to jeste porad na ocich jak to zere po meste, tak to asi tlacim...

Jedinna vec proc mne to trapi je ze kdyz nekam jedu bez navi jsem v prdeli a nemuzu si poustet svoji muziku, jelikoz mam jen jednu sachtu a tam musim mit dvd s mapama...

CIC je krasnejsi, o tom zadna, ale stoji nejake hrachy a mam kde strkat porad jinde. Navic v mem aute jen s emu. Pri pomysleni strihat kabely sbernice mi beha mraz po zadech a nechci to moje nastesti bezproblemove auto mrzacit. I kdyz se mi cic moc libi, ten pocit mrzaceni je hooodne silny. I kdyz bych to dokazal udelat hodne ciste a naprosto profesionalne, bude to jeste nejake rozhodovani jestli do toho pujdu nebo ne.
airbone

#16 Příspěvek od airbone »

vsetci si trapia hlavu s tym CIC. Nevidim v tom ziadny obrovsky rozdiel a ani som nikdy neuvazoval o prechode na CIC aj keby to nebola otazka penazi, len namahy..... CCC mi funguje bezproblemovo, prehrava to MP3, naviguje uplne bez chyby, su nato podporovane mapy ktore staci stiahnuz z netu a vsetko funguje.... Je sice pravda ze je trosku pomalsie a horsie reaguje, ale nejak extra mi to neprekaza.....
gamers

#17 Příspěvek od gamers »

není to přece jen o navi
-lepší rozlišení
-HDD velké uložiště
-Rychlost - hlavně u navi
-přehravaní DVD- video
-uplně jina grafika
-usb
-možnost rozšiření o Combox ( internet,plna podpora Iphone )
Odpovědět