Zdravím chci se zeptat, mění se palivový filtr resp. po jakém intervalu.
Mám E60 530i 170kW, ten palivák je jak jsem se doslechl v čerpadle....
máte někdo s výměnou nějaké zkušenosti? Popř. nějaký servis Ostrava a okolí krom BMW, aby mě to nezničilo díky za odpověď
Matthes píše:Zdravím chci se zeptat, mění se palivový filtr resp. po jakém intervalu. Mám E60 530i 170kW, ten palivák je jak jsem se doslechl v čerpadle.... máte někdo s výměnou nějaké zkušenosti? Popř. nějaký servis Ostrava a okolí krom BMW, aby mě to nezničilo díky za odpověď
Podle servisní knížky je pro benzín výměna palivového filtru předepsaná při každé 3. výměně oleje, pro naftu píšou podle kvality každou výměnu (takže u nás
Jinak stojí (pro benzín) cca 2500,- bez slevy v nejmenovaných autodílech. A je v nádrži..
Tak jen tak pro zajímavost, dnes jsem navštívil CarTec Group BMW Ostrava, kde mi bylo řečeno, že není předepsán interval pro výměnu palivového filtru, prý výměna není nutná, že se to nemění...
Výměnu prý provést mohou, ale mění se to s celým levým plovákem a výměna i s prací vyjde na nějakých 7718,-
Tak a každý si to může přebrat jak chce
mám auto z helmutlandu a v německé servisce jsou předepsané výměny jak jsem popsal výše. To by mě teda zajímalo, jak to je. U benzínu to asi není tak akutní (navíc mám najeto 90tis km), ale u nafty bych se obával ten filtr vůbec neměnit..
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic