kdo mi dokáže naprogramovat zrcátka u E61 aby se sklopila po zamknutí. Bohužel to musím jen mačkat tlačítkem uvnitř auta a nevím jak to nastavit na klíček.
Mam e60 2005 a myslim ze se tohle natavuje jen v menu iDrive.
Jen tuto funkci nechapu. Proc chcete mit vsichni sklopeny usi pri zaparkovani? Kdo se na to auto pak ma koukat. Kdyz je potreba sklopit tak je jednoduse sklopim tlacitkem a ze sem ho zatim pouzil asi dvakrat.
sklopne zrcatka po naprogramovani se sklapi pouze pokud dalkacem pri zamceni zmacknes 2 x rychle za sebou jinak se nesklopi takze aktivovana funkce muze byt a clovek o ni ani nevi v pripade potreby ale jde vyuzit, osobne sem prisel pri parkingu o zrcatko na E38 nejakej debil me ho proste urval autem a jel dal...pri tech cenach zrcatek to neni uplne prdel a obcas se to hodi......
Zeptam se, i kdyz ten dotaz sem uplne neptri, u e39 kdyz zaradim R tak se mi sklopi prave zrcatko. To je super, ALE sklopi se vzdycky az uplne nadoraz dolu, takze sice vidim kolo, ale jinak uplnou vaginu. Je mozne polohu do ktere se to zrcatko sklapi nejak nastavit? Nebo je tam natvrdo nastavene ze to musi byt az dole?
WizarDEAD píše:Zeptam se, i kdyz ten dotaz sem uplne neptri, u e39 kdyz zaradim R tak se mi sklopi prave zrcatko. To je super, ALE sklopi se vzdycky az uplne nadoraz dolu, takze sice vidim kolo, ale jinak uplnou vaginu. Je mozne polohu do ktere se to zrcatko sklapi nejak nastavit? Nebo je tam natvrdo nastavene ze to musi byt az dole?
Každopádně zkus přesunout přepínač nastavení P/L zrcátka na druhou stranu a nemělo by se to při couvaní sklápět, pokud to není nějak bastlené..
To ano, to se neskalpi to funguje dobre. Ale ja bych chtel aby se sklapelo, me se libi ze se klopi jen mi vadi, ze kdyz zajede az dolu tak vidim jen zizaly a krtky. A pokud si to v tehle poloze nastavim jinak, tak pridalsim couvani, se zase naklopi az dolu..
Nemyslím při couvání - to se sklíčko v zrcátku sklopí. Myslel jsem celá zrcátka při zamčení. Dvojí klik na ovladači nefunguje. Ale vzpomínám si, že dvojklik by měl deaktivovat vnitřní pohybový senzor - když potřebuju zamčít a nechat v autě děti.