Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

po nakloneni auta nechce nastartovat

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
shakimb

#1 Příspěvek od shakimb »

setkal se nekdo s necim podobnym?E39 530D.Kdyz zaparkuju bocne naklonenej nebo zadkem dolu tak mam problem nastartovat a sviti mi pri tom kontrolka el.stability(mozna to nema vliv)vcera jsem nenatocil po parkovani asi 15min. naklonenej na jednu stranu.zavolal jsem asistanc a manik s diagnozou mi nacetl nizky tlak paliva pri startu.Pak to ale chytlo a jel jsem do BMW na jejich diagnozu.Tam to vyhodilo opakovanou chybu snimace kmitu(klikovky) coz mi jako problem po nakloneni neprijde.Dnes jsem menil predni kotouce a desky a po tom co jsem auto spusti z heveru tak jsem zas 5 min.trenoval starty.Nutno rict ze pumpa bezi celou dobu.Takze jestli mate nekdo zkusenost s necim podobnym budu jen rad za podnety.dik
shakimb

#2 Příspěvek od shakimb »

jen dodam,ze starter toci a obcas to chytne ale po vterine zhasne(coz by odpovidalo tomu senzoru) jinak to ukazuje na klasicke padani paliva.Takze jdu vymenit jeste filtr a prohlidnut co se da.Jde mi o to,jestli by to nemohlo mit spojitost s tim ASC.
rooc

#3 Příspěvek od rooc »

padá nafta..., nevím jak u bmw, tady jsem to zatím neřešim ale u mercedesu jsem měnil o kroužky a bylo to ok.., kdybys parkoval předkem dolů tak to chytne že
shakimb

#4 Příspěvek od shakimb »

no u baraku parkuju na rovine a nemam problem,v praci stojim lehce naklonenej z kopce a no problem ale dnes se mi stalo znova u obchodaku a auto stalo relativne rovne mozna mirne zadkem dolu.Dival jsem se na hadice a ropa je vsude a dokonce citim prstama jak pulzuje pumpa,takze nepada a tlak je tam taky.Ted uz me napada jen vadny klic,tak budu par dni pouzivat druhej a uvidim.Do BMW jse objednanej az v utery
ThatsMe

#5 Příspěvek od ThatsMe »

Klíč nemá souvislost s náklonem. Taky jsem to teď řešil, čumákem nahoru bez šance, opačně v poho. MEŘO rozežralo přepady, po výměně na brnk. Předtím to taky sem tam škytlo, aby se neřeklo. Mám sice rotačku, ne CR, ale to je jedno, tipuju netěsnost, padání nafty. I výsledek diagnostiky tomu odpovídá.
magorcondoria

#6 Příspěvek od magorcondoria »

Kolik máš paliva?Dost často kecá palivoměr.
shakimb

#7 Příspěvek od shakimb »

-spatnym klicem jsem myslel ze neodblokuje mobilizer.
-palivo -full
- problem vyresen-senzor kmitu klikovky
Odpovědět