Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VÝMENA predných svetiel pred LCI za LCI na E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
coWon

#1 Příspěvek od coWon »

caute
menil tu uz niekto z vas na klube na e60 predne svetla pred LCI za LCI?

mam obyč. xenon, auto rocnik 11/2006, a chcem tam dat LCI adaptivne xenony..
neviete niekto postup, co vsetko riesit alebo ma nasmerovat na nejaky link, aky je tam postup...
urcite kabeláž a kodovanie
neviem nic na nete najst ani na zahranicnych forach (mozno aj tym ze som neni taky zdatny v anglickom jazyku) :?
dakujem za kazdu radu
BMW_paja

#2 Příspěvek od BMW_paja »

je to tady několikrát, jednou včetně kompletního postupu
musí se vyměnit světla, jednotka světel a pak se musí koupit nějaký přechodky, myslím že to prodává přímo BMW
a pak nakodovat lichtmodul
coWon

#3 Příspěvek od coWon »

dík
som si to pozistoval
Couloo

#4 Příspěvek od Couloo »

Taky se na to chystám ale bylo mi řečeno, že pokud nemám adaptivní světla tak mám tam dát zase neadaptivní protože to bude stále dělat problémy a pokud bych to chtěl udělat tak, aby to fungovalo jak má tak bych přímo v BMW musel dokoupit tolik věcí že by ty věci mimo světel stály okolo 15 000kč. Dával jsem zadní světla z LCI a už i těma jsem se dost natrápil a stálo mě to kromě hodně peněz taky spoustu nervů. Jsem rád že je to už za mnou.
coWon

#5 Příspěvek od coWon »

natacacie svetla maju jakysik transfer AHL actuator... podla mna to zo svetla vymontujes a problemy to robit nebude. nachadza sa to naspodku svetla.
tos len moj nazor
Odpovědět