Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 - kour z predni casti
Zdravim,
vcera jsem ucitil trosku jiny zapach, nez jsem vzdy citil u nafty a pak jsem si vsiml, ze mi jde kour z predni casti jakoby pod ridicem a to i po vypnuti auta, nez se to "dofoukalo". Nevim jak to popsat, ale neni to smrad jakoby ze spaleneho, ale spis se to blizi k benzinu. Predpokladam, ze tam je nekde dira ve vyfuku nebo? Nemate s necim podobnym nekdo zkusenost, prosim ?
Dekuji
/koca
e39-530d rv.2001
vcera jsem ucitil trosku jiny zapach, nez jsem vzdy citil u nafty a pak jsem si vsiml, ze mi jde kour z predni casti jakoby pod ridicem a to i po vypnuti auta, nez se to "dofoukalo". Nevim jak to popsat, ale neni to smrad jakoby ze spaleneho, ale spis se to blizi k benzinu. Predpokladam, ze tam je nekde dira ve vyfuku nebo? Nemate s necim podobnym nekdo zkusenost, prosim ?
Dekuji
/koca
e39-530d rv.2001
No smrad benzínu mi to nepřipomínalo, ale dělaly mi to prasklý vlnovce (pružný díl výfuku) a pár drobnejch direk v těch dvou válcích ještě před vlnovcema (asi katy). Neni to moc dobře k sehnání, ale kupoval jsem to na aukru a stálo to něco přes 1k. Ale jestli je to i tvůj případ těžko říct. Já jsem to cejtil při každym zastavení na křižovatce, nebo chviličku po nastartování, kouří to přímo do nasávání větráku.
- cmelak
Spíš to podle toho popisu vypadá na obyčejnej bufík, kterej máš za předním levým kolem pod blatníkem, když se podíváš pod auto, uvidíš tam malej výfuk přímo za tím předním kolem, když to bude smrdět tak tam dej ruku a zkus jestli od toho jde teplo.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
- cmelak
Jestli nemáš urvanej i ten konektor k tomu čidlu tak to stačí opravdu koupit jen to čidlo a nasadit ho tam http://www.voton.cz/cz/e-shop/874551/c4 ... le-29.html
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD