Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spotřeba E39tds
Ahoj, mám E39 525 tds. BC mi ukazuje spotřebu 6,5 l na 100km, ale ve skutečnosti v nádrži chybí 7,5 až 8l to když jedu na dálku, a když po městě tak 11 l. A druhý problém mám, že když startuju auto, tak studený chytne okamžitě, teplý do půl hodiny startuje na dvě až tři otočení a po tý půl hodině startuje hodně blbě a to na 5-6 pětisekundové držení starteru. Díky za pomoc Jirka
-
Mám s TDSem najeto teprve 750 kilometrů
Nedávno jsem bral plnou nádrž (70l) najel jsem 600km a ručička nádrže byla na 30 litrech což znamená že si to vzalo 40 litrů.
Z toho mi plyne že mám spotřebu 6,5l na 100km to jezdím cukačky Černošice-Lipence-Vestec-Zbraslav- atd. takže za mě spokojenost
Dálnice při 130 km/h 6l
Nechci nádrž dojíždět až úplně do mrtě abych zjistil přesnou spotřebu, stačilo by mi vědět při kolika litrech se rozsvicí hladový oko ?
Vím že u E34 při 10 litrech se rozsvití rezerva.

Nedávno jsem bral plnou nádrž (70l) najel jsem 600km a ručička nádrže byla na 30 litrech což znamená že si to vzalo 40 litrů.
Z toho mi plyne že mám spotřebu 6,5l na 100km to jezdím cukačky Černošice-Lipence-Vestec-Zbraslav- atd. takže za mě spokojenost

Dálnice při 130 km/h 6l

Nechci nádrž dojíždět až úplně do mrtě abych zjistil přesnou spotřebu, stačilo by mi vědět při kolika litrech se rozsvicí hladový oko ?
Vím že u E34 při 10 litrech se rozsvití rezerva.