Ahoj,
čím muže být že se nedokáže auto v nižších teplotách včas vytopit? Málo topí a trvá mu to strašně dlouho. Pokud je topení na plno tak stále spíše vlaží než topí. Díky.
No paráda.. také mi to napadlo. A kde se nachází a je třeba vyměnit nějakej konkrétní? Jediné co jsem našel je termostat a čidlo teploty. Nic jiného tam není.
Nemam problem vyměnit dva termostaty. Jenže jedno je pouze termostat druhé je čidlo. Tak že mám teda koupit čidlo i termostat nebo je ještě nějakej termostat, kterej sem nikde nenašel?
Ještě mě napadlo jestli to máš v automatickém programu nastaveno na teplo.
Já měl podobný problém v létě, ale obráceně.Pořád jsem si myslel, že mi to strašně málo chladí a pak jsem právě zjistil, že v nastavení klimi v nastavení automatickém programu se nastavuje jakou teplotu chceš pouštět ze středových ofuků. Jestli teplejší nebo studenější. Podívej se tam co tam máš nastaveno.
Pokud to je termostat, potom by ti mela delat problemy i teplota vody. Tj. ukazatel teploty vody by se mel v tomto pocasi(15C+-) do 15ti minut provozu dostat na idealni teplotu.
ahoj
výměna termostatů byla to první co jsem po koupi udělal. Byly oba v pr....
Ohřál jsem se po 40 km dálnice na 70.
Po výměně mam po 7km provozní teplotu.
Výměna obou se dá udělat i doma. Měl jsem ruce pomačkaný a podřený, ale zase jsem nevyndaval saharu apod.