Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kodování e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
andree

#1 Příspěvek od andree »

Ahoj, zajímalo by mě co se dá všecko přes diagnostiku nakodovat u e39. Slyšel jsem že jdou udělat dálkový světla na 30% a je to jako denní svícení a údajně toho má jít ještě víc. Jak to ve skutečnosti je?
mates_
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mates_ »

zkus Obrázek :wink:
Flyshit

#3 Příspěvek od Flyshit »

andree píše:Ahoj, zajímalo by mě co se dá všecko přes diagnostiku nakodovat u e39. Slyšel jsem že jdou udělat dálkový světla na 30% a je to jako denní svícení a údajně toho má jít ještě víc. Jak to ve skutečnosti je?
podle toho co mas za rok,ja mam nastavene dalkove a je to na 18 procent myslim......pak jdou blinkry rozsvitit,dal nevim
andree

#4 Příspěvek od andree »

Mates - ledat jsem zkoušel a našlo mi to akorát pípání dálkáče-
Flyshit ( :D ) mám 98
Flyshit

#5 Příspěvek od Flyshit »

Tak to by mi mohli jit i ty blinkry,kamarad ma 98 a ma to.Vypada to pekne
Flyshit

#6 Příspěvek od Flyshit »

andree píše:Ahoj, zajímalo by mě co se dá všecko přes diagnostiku nakodovat u e39. Slyšel jsem že jdou udělat dálkový světla na 30% a je to jako denní svícení a údajně toho má jít ještě víc. Jak to ve skutečnosti je?

Ty ses z Teplic jo?:D
Flyshit

#7 Příspěvek od Flyshit »

Flyshit píše:

Ty ses z Teplic jo?:D
u nas je manik kzerej to delal i me
bibikuba

#8 Příspěvek od bibikuba »

myslím je to závislé na výbavě,roku atd..Někde jde udělat denní svícení přes dálky-jinde denní svícení třeba u xenonu jde nastavit že jsou světla pořád zapnutý a přepínají se pouze pokud je tma..Amer.svícení-teda osvětlení blinkrů při světlech,automat.zamčení po rozjetí,rychlé blikání varovných světel,pípání při zamčení jde snad jen pokud je alarm nebo u poface modelů,úprava příhřevu motoru na nezávis.topení a víc nevim :wink:
KarelOstrava
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od KarelOstrava »

A šlo by,aby mi svítily blinkry i s parkovačkama? Tím nemyslím přes diagnostiku,to ve výbavě bohužel nemám...
Prostě to "nějak" zapojit,dvouvláknové žárovky atd.
A pokud to půjde,nebude to hlásit chybu???
Flyshit

#10 Příspěvek od Flyshit »

KarelOstrava píše:A šlo by,aby mi svítily blinkry i s parkovačkama? Tím nemyslím přes diagnostiku,to ve výbavě bohužel nemám...
Ty blinkry jsem taky chtel a pres diagnostiku to
Neslo zebmam starej svetelnej modul... Kamos na e36 ma to co rikas ty,dal tam
Dvouvlaknovy objimky a funguje to
bibikuba

#11 Příspěvek od bibikuba »

Flyshit píše:
KarelOstrava píše:A šlo by,aby mi svítily blinkry i s parkovačkama? Tím nemyslím přes diagnostiku,to ve výbavě bohužel nemám...

mě to teda nastavit šlo u E39 12/98 :D Dvouvláknová žárovka je sice řešení ale při blikání ti nezhasne ta osvětlovací teda že 5w ti bude svítit pořád-leda že nějak přes relátko myslím..Každopádně už neokecáš že je to origo :?
Flyshit

#12 Příspěvek od Flyshit »

bibikuba píše:
Flyshit píše:
ja mam svetelnej modul z roku 97 a tam to neslo,jde zamenit se svetelnym modulem z roku 99 treba?
Couloo

#13 Příspěvek od Couloo »

Mám E39 rok 2001 a mám US svícení na 18 procent,svítí blinkry a jinak blikající výstražné blinkry. Vše mi udělal na počkání SNEJK z Prahy.
andree

#14 Příspěvek od andree »

Díky za info koukám že toho je docela dost, mě se povedlo s blinkrama akorát to, že jsem vyndal parkovačky ze světel a svítily mi blinkry.
Flyshit - jsem z Teplic znáš tady někoho kdo to dělá? Bylo by dobrý vědět kdo by tady mýmu mazlíkovi rozuměl, protože at jsem to dal kam jsem to dal tak většinou na to čuměli jak tele na nový vrata, sice nakonec udělali co měli ale trvalo všecko dlouho.... :roll:
Flyshit

#15 Příspěvek od Flyshit »

andree píše:Díky za info koukám že toho je docela dost, mě se povedlo s blinkrama akorát to, že jsem vyndal parkovačky ze světel a svítily mi blinkry.
Flyshit - jsem z Teplic znáš tady někoho kdo to dělá? Bylo by dobrý vědět kdo by tady mýmu mazlíkovi rozuměl, protože at jsem to dal kam jsem to dal tak většinou na to čuměli jak tele na nový vrata, sice nakonec udělali co měli ale trvalo všecko dlouho.... :roll:
Dela to Kamil,bydli za kauflandem:Dmuzu ti na bej poslat cislo jestli chces
Donkey
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Donkey »

Couloo píše:Mám E39 rok 2001 a mám US svícení na 18 procent,svítí blinkry a jinak blikající výstražné blinkry. Vše mi udělal na počkání SNEJK z Prahy.

a to ti sviti dalkove nebo xenony na 18% ?
Flyshit

#17 Příspěvek od Flyshit »

Donkey píše:
Couloo píše:Mám E39 rok 2001 a mám US svícení na 18 procent,svítí blinkry a jinak blikající výstražné blinkry. Vše mi udělal na počkání SNEJK z Prahy.

a to ti sviti dalkove nebo xenony na 18% ?
dalkovy na 18%
kkarel

#18 Příspěvek od kkarel »

Pokud má člověk kabel pro diagnostiku (INPA) tak si ty světla může udělat i sam. Stačí na to NCSexpert a změna dvou položek ve skriptu.
Axel
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Axel »

Mne to kodoval taky Kamil, suprovy typek, navic umi dobre diagnostikovat.
Couloo

#20 Příspěvek od Couloo »

Jsem z Ostravy ale budu už dnes večer až do neděle v Ústí nad Labem. Našel by se někdo v okruhu 100km kdo by měl čas udělat mi denní svícení na E60 rok 2004 ???? tel na mě je 602 636 295 díky
Odpovědět