Já na svojí E60 kupoval už troje - jsem posedlý dokonalým stíráním, nesnáším šmouhy. A bohužel - dokonalé jsou jen originály (dle mé zkušenosti). Zmíněné Bosch Aerotwin (byť se říká, že originály jsou vlastně také Bosch) přes léto ztvrdly a ačkoliv pořád stíraly dokonale, byly hlučné a to velmi - při obracení v horní a dolní úvrati, když se guma překlopí, dělaly ošklivé zvuky. Tak jsem koupil zase originály a fungují skvěle.
janik píše:E60 ma stierace 600mm a 575mm a vw 5 ma 600 a 475 podla toho co som zistovat.takze tam pasovat nebudu,je mozne za sa mylim
To je sice pravda, ale kdyz koupis jen gumicky, tak maj obe delku 650mm, takze si je skratis jak potrebujes, a kdyby jsem to sam uz na e60 nedelal, tak tu nebudu mlet hov.a.
janik píše:E60 ma stierace 600mm a 575mm a vw 5 ma 600 a 475 podla toho co som zistovat.takze tam pasovat nebudu,je mozne za sa mylim
To je sice pravda, ale kdyz koupis jen gumicky, tak maj obe delku 650mm, takze si je skratis jak potrebujes, a kdyby jsem to sam uz na e60 nedelal, tak tu nebudu mlet hov.a.
brumlae34 píše:Ano, uz jsem je tam daval. Na jedne strane sterace vyklapnes krytku odjistis takovej jazycek co je zabodlej do te gumky a vymenis gumicku.
Prosím Tě, to číslo dílu u VW je gumička, ale nelze jí použít na E60. Profil gumičky je "normální", tedy je to ten typ, co dostaneš koupit i na benzíně. Kdežto na E60 potřebuješ profil gumičky i s "návětrnou" částí, která je vidět, když koukáš na stěrač shora. Nové typy VW i Škody jí používají, ale tam je to jiné v tom, že po odtranění koncových krytek, sundáš tu horní "návětrnou" část samostatně a pak teprve tu spodní gumičku vyměníš. Takže fakt netuším, jak si jí použil na E60....
taky jsem ted měnil, za bosch aerotwin.. naprosto bez problému i při rychlostech kolem 180km/h.. jinak jestli se nepletu, podle toho jak to vypadá, ty gumycky od bosche půjdou bez problému po čase prohodit.. na netu se nechá pár slušnejch grafitovejch koupit kolem 200kč.. je to asi nejlevnější funkční řešení..
Už možná deset let nedam na AeroTwiny dopustit. I když se musí měnit trochu častějš než tovární (většinou je vyhazuju po 2–3 letech, když přestanou být 100%), tak zas jsou fakt ultrapřesné v čistotě, jsem na to taky trochu magor :]
Kupoval jsem teď 600+575 AeroTwiny tady od klubáka Nowic kolem 750 kaček, doporučuju.
Takže mi už dorazily stěrače s "novou" konstrukcí, cena i s dopravou 376kč a hlavně, ty gumičky tam jsou ty klasické, co koupíte všude. Teď to ještě vyzkoušet za jízdy a za deště
Tak jsem na to koukal (E61) a gumičky jsou fakt úplně obyč. Poraďte mi ale jak sundat tu špišku ze stírátka? Nechtěl jsem to rvát abych něco neurval. Je tam nějakej zámek? něco se má zmáčknout??????? Dík