Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zabezpečení auta

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
filini28

#21 Příspěvek od filini28 »

Takže jako skrytý spínač nám poslouží i zadání toho čtyřmístného kódu,bez kterého nelze nastartovat,ne?
Osobně mám ještě zamykání řadičky Medvěd a alarm s otřesem,změnou polohy....
Myslím že lepší než nic :)
andree

#22 Příspěvek od andree »

No vložím se sem taky, tátovi ukradli auto vloni, no samozřejmě se nenašlo... Koncern jak jinak. A na kriminálce mu řekli at si do dalšího auta dá starej mobil někam kde ho nikdo hledat nebude třeba pod rezervu nebo tak s obyčejnou sim kartou za 200 a udržuje ho v zaplym stavu, nejlepší nějaká satrá nokie 3310 a pod. , že prý pak určí jeho pozici, což je pravda.
Filozof

#23 Příspěvek od Filozof »

andree píše:No vložím se sem taky, tátovi ukradli auto vloni, no samozřejmě se nenašlo... Koncern jak jinak. A na kriminálce mu řekli at si do dalšího auta dá starej mobil někam kde ho nikdo hledat nebude třeba pod rezervu nebo tak s obyčejnou sim kartou za 200 a udržuje ho v zaplym stavu, nejlepší nějaká satrá nokie 3310 a pod. , že prý pak určí jeho pozici, což je pravda.

Vždyt to sem píšu ... a pokud je na tom nastavenej lokátor najdeš si ho sám.
Jen to musíš udělat tak aby byl stále jakoby dobíjenej z 2 baterie. nebo myslet na baterky....
Dan td

#24 Příspěvek od Dan td »

GPS pager, který umí volat při poplachu (způsob spouštění se dá řešit několika způsoby, aby to nevolalo "zbytečně"), umí lokalizaci po spuštění poplachu automaticky posílat v nastaveném intervalu na definovaná čísla, má záložní baterii a je na to přímo dělaný stojí od cca 60 USD, tj. asi 1200,- Kč. V autě se dá opravdu zašít tak, že z něj nevedou žádné dráty na obvyklá místa. A mobil má dneska každej, tudíž si vzít od operátora kartu s 0,- měsíčním paušálem ke svému není problém. Motnáž zvládne téměř každý. Takže mi přijde zbytečné řešit nějaké staré mobily, které se v zimě vypínají v mrazu apod... :wink:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Couloo

#25 Příspěvek od Couloo »

A co takhle schovat někam iPhone s aplikací FIND MY PHONE a z druhého iPhonu nebo iPadu si jej každý najde sám s přesností na pár metrů. Pravdou je, že u tohoto bude vyšší pořizovačka.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matiz »

Hlavne to bude k nicemu, protoze lama to auto neukrade ale vykrade a kdo ho bude chtit ukrast, bude mit s sebou gsm rusicku, bez toho snad uz nikdo nevyrazi ani pro tu navi, snad krom absolutnich zoufalcu.

Chtel jsem delat neco podobneho co ukazal rooc, RFID ctecka a transpondery, komunikace se cteckou a ostatnima zabezpecovacima modulama po sbernici. Je to docela pohodlne, transponder muze byt u klice, nebo v loketce, budu chtit zabezpecit auto, vytahnu transponder a hotovo. Jezdim po meste, necham jej tam a nijak mne neomezuje. Pripadne rfid jako je v keyless. Zabezecovaci modul treba elektromagneticky palivovy ventil s procesorem ktery ridi on -off. K tomu treba nouzove kodove odemceni. Nakonec z toho seslo, moc pracne a vyrobne drahe v jednom nebo par kusech :cry:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#27 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

pojisteni :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
subwoofer

#28 Příspěvek od subwoofer »

Tohle jsem nasel na Conradu
http://www.conrad.cz/monitorovaci-zariz ... 70.k373775

kdykoliv lze pomoci SMS vyzadat polohu toho lokatoru. Mozna by se to dalo pouzit kdyz by se vyresilo prime napojeni na 12V aby se to nemuselo porad dobijet a dobre se to schovalo. Cena je opravdu ok.
rooc

#29 Příspěvek od rooc »

Couloo píše:A co takhle schovat někam iPhone s aplikací FIND MY PHONE a z druhého iPhonu nebo iPadu si jej každý najde sám s přesností na pár metrů. Pravdou je, že u tohoto bude vyšší pořizovačka.

Necekal jsem ze sem napise nekdo takovou hovadinu
Kane

#30 Příspěvek od Kane »

hlavně to už se neřeší samotné zabezpečení, ale případné vyhledání auta v případě, kdy již bude ukradeno ... to je sice super, že si auto pak mohu najít pomocí těhle věciček, ale už to neřeší, že během jedné jízdy ho dotyčnej může úplně roz... a já si pak nejdu jen torzo svého miláčka :(
kubassszx

#31 Příspěvek od kubassszx »

Hanz píše:pojisteni :wink:

přesně tak ostatní je zbytečné !
Filozof

#32 Příspěvek od Filozof »

http://www.autoalarmy-motoalarmy.cz/p/3 ... =522&prk=1

co tohle - má někdo zkušenost ?

Funguje to spolehlivě ?
subwoofer

#33 Příspěvek od subwoofer »

Tak jsem si nakonec pořídil havarijní pojistku proti krádeži na plnou cenu, vyšlo mě to na 6000 Kč ročně a můžu klidně spát...to mi přišlo jako nejlepší řešení.
Odpovědět