Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 panel klimatizace
Ahoj ,
omlouvám se za založení nového tématu.
Jde o e39 525tds rok 1996. Mám automatickou dvou zónovou klimatizaci.
Na ovládacím panelu ze zadní strany je malý větráček. Nevím k jakému účelu tam je, ale točí se i když nemám klíče v zapalování. Má to tak být ?
Když auto 2-3 dny stojí , baterie K:O ... Tak hledám příčinu.
Na ovládacím panelu ze zadní strany je malý větráček. Nevím k jakému účelu tam je, ale točí se i když nemám klíče v zapalování. Má to tak být ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
co jsem se tu někde již dočetl, větráček by měl po cca 15 minutách po vyndání klíčku vypnout, nesmí se ale s autem nic dít (otevírání, zavírání dveří, odemykání, prostě nic). Tak můžeš vyzkoušet. Mě taky běží, nikdy jsem ho však nezkoušel sledovat, zda se opravdu vypíná po X minutách.. Snad to pomůže
co jsem se tu někde již dočetl, větráček by měl po cca 15 minutách po vyndání klíčku vypnout, nesmí se ale s autem nic dít (otevírání, zavírání dveří, odemykání, prostě nic). Tak můžeš vyzkoušet. Mě taky běží, nikdy jsem ho však nezkoušel sledovat, zda se opravdu vypíná po X minutách.. Snad to pomůže

-
- Kontaktovat uživatele:
jackqee píše:Ahoj ,
ten ventilator po par minutach usne.
hledej na foru klicove slovo "jezek"... v tom bude pes zakopany

Auto usne až po zamknutí, buď to můžeš vyzkoušet tak, že se zamkneš v autě a čekáš aspoň 20 minut, jestli se vypne, nebo pokud máš garáž, tak si nech otevřený okýnko a pak se tam nahneš.
Kdyby ti auto neusínalo, tak by ti to vymlátilo za chvíly baterku. Odpojit větráček neni řešení (spíš ho vyčistit, promazat). Vhání vzduch na čidlo vnitřní teploty a možná i chladí celej panel myslim.
Kdyby ti auto neusínalo, tak by ti to vymlátilo za chvíly baterku. Odpojit větráček neni řešení (spíš ho vyčistit, promazat). Vhání vzduch na čidlo vnitřní teploty a možná i chladí celej panel myslim.