Zdravím kluci potřebuji radu mam BMW 530d RV 2002 nesvití mě ty koužky dal jsem tam obyčejne žarovky a sviti mě to moc malo (jen v noci) tak potřebuji vedět jake tam mam dat žarovky a nebo jesli mam sehnat cele patice do těch kroužku.dik a radu
Tyhle žárovky mají v každých autodílech, není nutné kupovat Osram, stačí Narva a ta stojí dvacku/kus.
Ale opravdu by mě zajímalo, jaké žárovky jsi tam dal.
Ty ledky jsem si tam dával z ebaye před půl rokem, taky tak přesně dlouhou dobu vydrželi, jedna z nich prostě po půl roce vyhasla a svítit skoro přestala. Podle mě vypadá stejně líp - žlutý kroužky a xenon.
přesně tak, ty ledky jsou ubohé, vypadá to pak jak nějaké trapné ccfl, akorát, že to svítí ještě vydechleji. Nevím, já jsem pro originální stav, vypadá to lépe
cmelak píše:Akorát je pravda, že by ty žluté mohli svítit víc aby byli vidět i za jasného počasí jako třeba u X5.
Jenže tam to svítí víc (a nejen u X5- já to mám na E60 2007 taky), jelikož jsou to světla pro denní svícení, pokud dám jen parkovačky, tak mi to taky svítí málo... A aby to svítilo tak jako ty světla pro denní svícení, si nejsem jistý, že to vyřešíš jen silnější žárovkou, tam jsou myslím jiný ty světla i uvnitř ...
Jsem si jistej že se bavíte o originálu HELLA.
Já však přispěji čínama, by jste se mohli zasmát sehnal jsem je za 3000,- i s poštovným takže berte prosím ohled
[quote="Batler"]Jsem si jistej že se bavíte o originálu HELLA.
Já však přispěji čínama, by jste se mohli zasmát sehnal jsem je za 3000,- i s poštovným takže berte prosím ohled
cmelak píše:Tak to ti garantuju, že to takhle nesvítí ani u 10W Ledek za litr.
čaute kluci připojím se k tématu taky se mi líbi vice ty origo žluté kroužky ale taky by chtěl aby to svitilo trošku víc. tak mě napadlo jestli by se nedala koupit akorat trošku silnějši žarovka jestli není třeba 15W.