pokud by měl někdo zájem vyřešit problém NIVEM u E61,tzn. málo foukající kompresor a neustálé rozsvěcení kontrolky závady,tak mám řešení za zhruba 50 % ceny nového originálu.Jedná se o jednoduchou přestavbu na kompresor jiného typu,který je podstatně kvalitnější než originál od AMK.Samozřejmě s dvouletou zárukou na nový kompresor. Tel.:604174274 Praha - východ
rooc píše:to amk prodava asi repas komperosy za 5tisic na aukru....čili tady pokud píšeš za půlku....asi budeš dražší
Pořád je to AMK a ten kompresor je špatnej konstrukčně - já mám auto pět let a vystřídal už jsem tři od AMK - žádnej nevydržel pomalu víc jak rok - samozřejmě byly to kompresory z vrakáče kde za ně chtějí 5 - 8 tisíc. Takže jsem se tím dost zabýval a našel jsem variatntu,která bez problémů funguje.Cena i s montáží 11 tis. Kč - dva roky záruka. Na ten polskej repas dávaj jen půl roku a chci hlavně vidět jak jim to budeš reklamovat.
co jsem kdesi vyčetl tak to není špatnou konstrukcí ale špatnou montaží, ten kompresor by měl ležet, a tím že stojí tak se kurví.
E65 ma podobnej ne li stejnej a vubec to neodchazi jelikož je na ležato.
Jam_X píše:Já jsem měnil kompresor u Uhlíka asi před 2 týdny a nový originál mě stál 12, takže to nemáš zrovna za půlku
Nevím kdo je Uhlík a nevim kde ho vzal. Cena origo v BMW je momentálně 17000 Kč bez montáže. Zjišťováno minulý týden.Pokud to je bez montáže já mám samotný WABCO za 9600 to je 8000 bez DPH
tak diky vsem za rady jinak novej kompresor uz mam doma, obednal jsem ho v petek v 18.00H a dnes v 11 dorazil holt u nasich zapadnich sousedu to funguje trochu jinak, cena i s novym rele a dopravou 9200kc ,jen me fakt zajima kdo a kde mel v tom kompresoru olej http://www.air-suspension-shop.com/index.php?a=134
JaraX píše:on se chladí olejem přímo v sobě, to rozdělej a uvidíš že je v tom kompresorku olej.
tak mi dneska prisel kompresor novy a dily ze stareho, protoze uz nesel opravit...olej tam nikde neni...chladi se vzduchem a nemel by tlacit dele nez 20 sekund...pokud vam tlaci dele, tak je zrejme nekde chyba a dochazi k jeho prehrivani a postupnemu zniceni...
Ahoj, poradíte někdo, kde najdu to relé kompresoru. Měchy se mi vyfoukly a mam prasklou pojistku. Chci tedy zkusit vyměnit rele, jestli to není tím, ale nevím kde ho najít. Moc díky za rady.