Zdravím, mám E60 530d rok 2004 a jak přišlo ochlazení, tak se hrozně dlouho zahřívá a i když se po 30min jízdy zahřeje tak stejně málo topí. Připadám si v tom jak kdysi ve staré Škoda 120L. Ještě teploty nejsou pod bodem mrazu a už v tom mrznu. Co teprve až např - 15 Neví někdo co s tím? Objednal jsem si termostat tak nevím, jestli to bude k něčemu.
Couloo píše:Zdravím, mám E60 530d rok 2004 a jak přišlo ochlazení, tak se hrozně dlouho zahřívá a i když se po 30min jízdy zahřeje tak stejně málo topí. Připadám si v tom jak kdysi ve staré Škoda 120L. Ještě teploty nejsou pod bodem mrazu a už v tom mrznu. Co teprve až např - 15 Neví někdo co s tím? Objednal jsem si termostat tak nevím, jestli to bude k něčemu.
Bezna vec u nasich dizlov, oba termostaty... Vid odkaz Anceka
Termostaty objednány ale ještě jeden dotaz.Je možné, že jak se ochladilo a motor se pomalu zahřívá a netopí, že by mi tím mohla i rapidně stoupnout spotřeba ?? Mě to teď vychází v průměru 1 až 1.5l/100km navíc.
Couloo píše:Termostaty objednány ale ještě jeden dotaz.Je možné, že jak se ochladilo a motor se pomalu zahřívá a netopí, že by mi tím mohla i rapidně stoupnout spotřeba ?? Mě to teď vychází v průměru 1 až 1.5l/100km navíc.
To je podle mě naprosto běžná záležitost. Na koncernovým 1.9 mi to udělá taky při studenym motoru 0.5-1 litr. Nic neobvyklého bych řekl.
Měl jsem stejný problém, vyměnil jsem termostaty a topí to už za 5minut provozu. A v háji byl očividne ten recirkulační na EGR- byl pořad otevřenej po vymontování, hlavní vypadal v pohode, takže doporučuju vymenit v první řade ten, je to na 10 minut.
Moje oba termostaty vypadaly dobře, ale motor se nezahřál ani po 20 km dálnice. Při jízdě z kopce zase teplota padala.
Po výměně obou termostat OK. V létě po 4 km provozní teplota, teď tak 6-7km. Topí to ale hned jak vyjedu doma ze vrat..... teda fouká vlažný.... abych to nepřeháněl. Po 1km už to fouká teplý. Prej snad všechny E61 v naftě maji nějakej příhřev..... asi ne úplně webasto, ale asi něco podobnýho.