Právě že ne když odcházím tak chvíli sedím v autě a nic, ale ráno příjdu a ono si to napohodu cvaká ... Tak nevím jestli je to jen dvacet minut po vypnutí motoru ..
Protože když ráno přijdeš, tak auto asi odemkneš a elektrika se zase oživý. Já jsem měl na předchozim autě tolik cvakání a bzučení, až mi z toho šla hlava kolem, ale po několika minutách, když jsem v autě s ničim nehejbal a na nic nešahal, tak všechno přestalo.
Když jsi tu baterku neměl vymlácenou, tak si myslim, že neni co řešit a je to v pořádku.
Mno nehodlám se hádat, ale já auto doma na zahradě nezamykám a vždy když otevřu dveře tak si tam bzučí ten větráček v klimě....
V Milovicích na srazu když jsem chrápal v autě tak jsem taky zjistil že se po tich 20 minutkách vypne
Taky bych se přidal k názoru, že vrčí nebo rachtá ten větráček v panelu klimatizace. Na lopatkách je nalepený prach, to způsobí nevyváženost a rachotí v ložiscích. Zrovna jako ve starším noťasu.
Ne ne, cvakání a tak je určitě klapkama. Větráček na ofuk čidla teploty kabiny, co je v IHKA panelu kdyžtak chrastí, drnčí a pod. ale spíš se prostě zastaví. Dost lidí s ním má právě kvůli prachu problém, že se nechce roztočit, protože je zalepenej. Je dost slabej. A nechci se hádata, ale myslím, že tyn by měl jet úplně non-stop...ale hádat se o to fakt nebudu.