Ahoj,
ani nevite jak jsu ted nasranej. Daval jsem par veci do kufru me E60 a samozrejme diky me blbosti jsem si klice v kufru zablouchl...no rikam si, dvere mam odemceny, tak nebude problem si kufr otevrit zevnitr. Jo chlapci, ani hovno...nejakej kunda-pica kostrukter nebo kdo asi zapomnel, ze by bylo dobry odemykat kufr i z interieru (ma i blba ochcavka) - pres skivak jsem zkousel, bohuzel jsem mel tolik veci v kufru, ze to tama neslo... Takze mi druhy klice vezl 50km brasin. Stat se mi toto nekde na dovolene, tak okamzite po prijezdu platim nejakeho atentatnika z alkajdy, at ty pice z Mnichova vyhodi do luftu, pac tak primitivni amaterismus u nehoko, kdo si hraje na premiovou kvalitu bytostne nesnasim...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Mně to jde otevřít normálně tlačítkem vedle otvírání haubny
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jo jo, taky jsem tam měl tlačítko pod otevíránim haubny, vsadim se že ho tam máš taky. Toho kroužku v návodu jsem si všim taky, takže to maj ty hloupý inženýři pojištěný hned dvojnásobně.
jura55 píše:Ahoj, ani nevite jak jsu ted nasranej. Daval jsem par veci do kufru me E60 a samozrejme diky me blbosti jsem si klice v kufru zablouchl...no rikam si, dvere mam odemceny, tak nebude problem si kufr otevrit zevnitr. Jo chlapci, ani hovno...nejakej kunda-pica kostrukter nebo kdo asi zapomnel, ze by bylo dobry odemykat kufr i z interieru (ma i blba ochcavka) - pres skivak jsem zkousel, bohuzel jsem mel tolik veci v kufru, ze to tama neslo... Takze mi druhy klice vezl 50km brasin. Stat se mi toto nekde na dovolene, tak okamzite po prijezdu platim nejakeho atentatnika z alkajdy, at ty pice z Mnichova vyhodi do luftu, pac tak primitivni amaterismus u nehoko, kdo si hraje na premiovou kvalitu bytostne nesnasim...
Njn, Brno, šaliny apod... Jestli můžeš na něko nadávat, tak na sebe, že neumíš otevřít kufr a že si klíče dáváš do kufru
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Vubec nejde o Prahu, ale u blbost tech, kteri si kvuli sve blbosti zpusobi problem a okamzite jsou v BMW dementni konstrukteri. Pritom si dany kokot neumi precist manual, pouzit Google, ale kafra na BMW... To mne sere!
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kašlete na Brno/Praha, kdyby se mi to stalo, tak asi taky vyteču a v záchvatu vzteku zapomenu na tlačítko a sem z Prahy... Stejně si teď sám vyčítá, že to vůbec psal
Mne se libi jak jsou vsichni vyrecni, kdyz si muzou zanadavat, pritom kdyz se jedna o reseni nejakeho problemu (ikdyz se jedna o castejsi) tak je nejoblibenejsi fraze: ZKUS HLEDAT...
Axel píše:Co takhle byt aspon trochu tolerantnejsi?
OK, s tím nemám problém, ale nejprve musí být tolerentnější osel, co si zamkne klíče. To, že je blb, ho neopravnuje urážet konstrutéry BMW. Jedniné co bych bral na jeho omluvu je vstek v danou chvíli nebo, že je brna.
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
A takhle vznikají pomluvy na BMW Jednou se něco vysere né chybou auta a už jsou "baworáky" na hovno a už jsou na kokot udělaný a už bude každej všude vytrubovat jak to jsou šunky.....
Me se libi panova nebojacnost. Vystavit takto na obdiv svoji tupost, chce kuraz. Ikdyby byl z Kamcatky je to putna, hledat chybu nejdriv u sebe kazdy neumi :/