Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Imbecilismus konstruktera E60 - klice v kufru
A jak dlouho myslíš, že by ho to bavilo, kdyby se nějaký ochránce vyšší pravdy a korektnosti vždycky spravedlivě nerozohnil a nekomentoval to?
EDIT: já být moderátorem pětek, tak byste viděli. Teda vlastně neviděli..
EDIT: já být moderátorem pětek, tak byste viděli. Teda vlastně neviděli..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Přijde Brňák do Prahy a hned jde k Metru. Bohužel je z toho plánku takový zmatený tak se zeptá jednoho Pražáka o pomoc.
„Tak hele“ povídá Pražák „Ta zelená lajna to je Áčko, ta žlutá lajna to je Béčko no a ta červená lajna tak to je Céčko.“
„Aha!“ zaraduje se Brňák “ A ta modrá lajna to je Déčko ?“
„To je Vltava ty vole!“
Omlouvám se za OT, ale vzdy si vzpomenu na tohle
„Tak hele“ povídá Pražák „Ta zelená lajna to je Áčko, ta žlutá lajna to je Béčko no a ta červená lajna tak to je Céčko.“
„Aha!“ zaraduje se Brňák “ A ta modrá lajna to je Déčko ?“
„To je Vltava ty vole!“
Omlouvám se za OT, ale vzdy si vzpomenu na tohle

V Brně na Zelňáku pije chlap vodu z kašny. Přijde k němu Brňák a povídá: "Kemo, nechlasté tu vasruvku, chčijó do ní morgoši". Chlap nechápavě odpoví: "Pane, já vám vůbec nerozumím, já jsem z Prahy." "Ach tak, pane, pijte tu vodu pomalu, je studená."
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Tak to nevím, slyšel jsem že jsou blbci, mají to údajně napsáno na SPZ...Dettektorr píše:a víte co se řiká o Brňákách v Praze?
NIC!
Jinak nic, asi proto, že se strkají do stejného pytle jako celá Morava a o té se také nemluví moc dobře.
Nicméně, nevraživost mezi Prahou a Brnem je a asi bude. Bohužel kreténi, idioty a hovada jsou všude. To si člověk nevybere.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Mě se povedlo si odpojit baterku jelikož mi to bylo doporučeno v BMW. Zapoměl jsem, že nemam zavírat dveře. A ejhle. Já je zavřel. Tlačítko nefungovalo bez baterky. A není takovej problém odklopit sedačky, sundat roletu a vlézt do kufru a zapojit baterku nebo vyndat klíče
Obzvláště, že sedačky po odklopení slouží jako možnost vykydání kufru.

-