kluci jsem už zoufalej poskarabal jsem si dvd z mapama a nemam ho zalohovane a nemužu najit nejakej jednoduchej odkaz pro staženi potrebuji na e60 mapy business mala navi hodte to prosim nekdo na ulož to nebo nejakej odkaz dekuji
Třeba že má nějaký fígl, aby to fungovalo (např. jakým sw. to pálit) nebo že je to 50:50 a buď se to zablokuje celé nebo to v pohodě pojede (tvoje "pudová záležitost") nebo jednoduše "dělám to tak od doby kamenné a neměl jsem s tím problém..."
Dettektorr píše:Co čekáš, že ti poví? Obecně to chce co nejkvalitnější DVD medium a pálit co nejpomaleji třeba Alcoholem.
Jj, presně. V podstatě hezká kravina... ale to je jedno...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Mě to na E61 funguje skvěle, možná malé zpoždění při načítaní trasy, ale potom super. Zbytek kolem vypalování, jak píšou kluci, co nejpomaleji a kvalitní DVD.
pro petr-kucera: na stejném serveru dej hledat mapy 2013 a je tam kompatibilne s E38 E39 E46 E52 E53 E65 E66 E83 E85 E86 MINI
s těmito bohužel nemám zkušenost.
Kdyby někdo měl aktual 2013 kompatibilní s E61 navi profesional pls ve formátu ISO Díky
Mám to stažené z tohoto odkazu, na E60 maká super bez problému. Páleno v programu ImgBurn na DVD verbatim. Pálit na nejnižší možnou rychlost! Např. přes Nero to nemaká.
Ahoj já bych taky potřeboval sehnat mapy....taky se mi poškrábalo cdčko a už mi to nechce načíst....ale mam cdčka..nemam dvd....mam e39 r.v. 2002 děkuji za rady.
Andr228 píše:Mě to na E61 funguje skvěle, možná malé zpoždění při načítaní trasy, ale potom super. Zbytek kolem vypalování, jak píšou kluci, co nejpomaleji a kvalitní DVD.
pro petr-kucera: na stejném serveru dej hledat mapy 2013 a je tam kompatibilne s E38 E39 E46 E52 E53 E65 E66 E83 E85 E86 MINI s těmito bohužel nemám zkušenost.
Kdyby někdo měl aktual 2013 kompatibilní s E61 navi profesional pls ve formátu ISO Díky
Mam teda ale nejak na ulozto a pod se mi to davat nechce to by to trvalo tyden:-/
Jen me kdyztak opravte, jestli kecam, ale musi byt aktualizovany sw v aute? Kdosi mi rokal, ze musi, jinak skok z map, napr, 06 na 013 to prej neprekouse...je to tak?