Chlapi máte někdo skušenost stím že na autě se rozsvítily kontrolky airbagu a pásu. Diag. psala nějaký založní napětí nebo co a někdo tvrdí prosezeny čidlo ve spolujezdcouvě sedačce. Tak nevím dík za rady.
Co to bylo za diagnostiku ?. Doporucuju bmw diagnostiku, na univerzalni kaslat. Muzu udelat, jsem z opavy. Muze udelat i nekdo jiny, zalezi ke komu to nemas daleko. Nicmene pokud to nekdo diagnostikoval, tak by mel byt schopen rict snad presne co to vypsalo...
Mám ten samý problém, z ničeho nic mi začly svítit kontrolky airbagu + pásy, a i v idrive to píše chybovou hlášku, když se přišrákuju tak gong přestane ale zbytek svítí dál, tak se ptám, bude špatná ta zátěžová dečka či něco jiného? Zatím jsem to měl na nějaké noname diagnostice a ta se ani nespojila s autem.
Ono co to tak sleduju tak to může být spousta věcí, od té dečky, špatný kábl či dokonce baterka před smrtí, mimochodem na SK klubu je o e60/61 daleko víc užitečných info, rad a návodů než tady, u nás asi tuto řadu má jen pár lidí a nebo nejsou v klubu Jinak samo nejlepší bude pořádná diagnostika, ta snad problém odhalí a vyřeší, budu mít tu možnost až v týdnu tak se omlouvám, myslel jsem že tu přes víkend chytnu jen nějaký tip na jednoduché řešení
Mám ten samý problém, jen s tím, že kontrolky airbagů a pásů se rozsvítily po pádu při flashování.. Dokáže někdo jednotku SFZ resetovat, případně naprogramovat? Když v GT1 nebo Inpě chybu smažu, po vypnutí a zapnutí zapalování se vrátí znovu. Přes NCS Experta jsem zkoušel přeprogramovat tuto jednotku, vše proběhne korektně, ale kontrolky stále svítí...
To máš dobry mě to píše to 93F9 Napájení energ. rezerva není v pořádku. A nejde to smazat. když odpojím barteku a zechvilu ju zapojim tak se to dá smazat a za 5minut to zas naskočí.
MP666Q píše:To máš dobry mě to píše to 93F9 Napájení energ. rezerva není v pořádku. A nejde to smazat. když odpojím barteku a zechvilu ju zapojim tak se to dá smazat a za 5minut to zas naskočí.
Měl jsem to taky. Vadná řídící jednotka co je pod kaslíkem u spolujezdce.