Ahoj, mám problém, který bych potřeboval co nejrychleji vyřešit. Převážel jsem něco většího, musel jsem sklopit sedačky a teď je nemůžu vrátit zpátky, jelikož prostřední pás je navinutý na max, tak opěradlem nejde hnout a nevím, jak to zprovoznit. Nevím, jestli je ten pás už nějaký opotřebovaný a je tam nějaká závada. Existuje na to nějaký fígl, jak tu pojistku uvolnit a vrátit opěradlo nebo to budu muset nějak uvolnit od kastle pod sedákem?
Díky za každou radu.
tohle jsem taky řešil někdo tak dobře pas zavinul že nešel pas vytahnout a jedine co pomohlo odšroubovat pod sedačkou druhy konec pasu a zajet s nim jeste o kousek vice do navyjení a jsou tam takový jako zapadka ktery ta pasy zacvaknou pri rychlem cuknuti ven jako by pri narazu a mě se zaskly tak ze pas nesel ven vytahnout kousek jsem povolil a bylo hotovo pak jsem parkrat projel ten mechanizmus proste vytahl pas a zavinul a dobrý zkusil bych třeba ti to pomůže ,,, zatím ahoj
taky se mi to stalo, presne jak popisujes ta prostredni nesla odvinout. Nakonec sem musel povolit zadni plato sedacky a v tom navijecim mechanizmu posunout sroubovakem takovej valecek(nebo kulicka,uz je to davno)-ten by mel slouzit automaticky prave kuli sklapeni,ale zustal zaseknuty. Od te doby sebou vozim kolicek na pradlo a kdyz potrebuju sklopit sitznu, tak odvinu co nejvic a zaseknu to tim a pak sklopim . vim ze to neni uplne elegantni,ale funguje.
Jo, díky za odpovědi chlapi. Taky jsem to musel povolit z kastle, vyvrátit zpátky a už tam mám danou stahovací pásku za tu bradavku, která je v tom pásu. Tak snad už bude pohoda...