Mam problém po montáži nové vybojky mi nechce naskočit napoprvé(na třetí pokus) ale když naskočí a po delšim svícení naskočí na pět pokusů z pěti nebo když ji odpojim z patice a znovu zapojim tak naskočí napoprvé ta původní trochu vysvícená naskočila vždy napoprvé
Měl jsem úplně stejný problém u mého předchozího auta Audi A6. Měnil jsem výbojky v jednom světle asi čtyřikrát a nakonec jsem zjistil, že je opravdu v čoudu startér.
takže mam E39 530d po FL 2000rv. fčera sem tam dal starou co moc nesvítí a naskočí ihned tyhle příznaky už má druhá výbojka ještě zkusim ji dát na druhou stranu no vona nemá název jenom nápis 6000 čehosi koupená v krámně za 740,-kč
krestak píše:takže mam E39 530d po FL 2000rv. fčera sem tam dal starou co moc nesvítí a naskočí ihned tyhle příznaky už má druhá výbojka ještě zkusim ji dát na druhou stranu no vona nemá název jenom nápis 6000 čehosi koupená v krámně za 740,-kč
Tak to tě naprosto nádherně a ukázkově ojebali. 10,- kč je moc za čínskou výbojku. Zajdi jim to hodit na hlavu, ať ti vrátí love. A podívej se tady do inzerce. Za tyhle prachy koupíš origo výbojku, která bude fungovat daleko lépe. A kup obě. Tyhle věci se mění v páru.
Presne tak! Kamarad chtel taky usetrit, koupil na Passata 2x cinske vybojky D1S a co se nestalo. Odpalily mu obe D1S trafa (8500,- bez DPH ve VW kus). To se pak fakt setrit "vyplati"...
To jsi mu sem dal dle meho nazoru cinskou kopii originalnich vybojek... neni realny se u Osram vybojky dostat na tuto prodejku. Eshopy jsou plny kopii zejmena Philips vybojek.
Nevim jestli to je tvuj problém, ale mě se to samý dělo díky špatnýmu kontaktu ve světlech, resp. zoxidovanýmu. Nejspíš když ten kontakt byl studený, nenaskočilo to, jak se ohřál tak už světlo naběhlo a nezhaslo.
píšeš blbiny. Philips vyrábí origo výbojky 6000k Color Match. Jsou dostupné normálně u nás. Pak je ještě varianta 5000k Osram Cool blue. - ty jsou výborné, mají 5000k, ale přitom produkují svítivost 3200lm stejně jako 4300. Sám na nich jezdím a spokojenost.