přestala mi INPA načítat E39, respektive načte ale pouze motor. tam vidim live data atd. Koukal jsem že zapojení na OBDII konektoru by mělo být pin.č 8 komunikace s motorem a pin.č 7 komunikace s jednotkama.. Je možné že se nějaká jednotku " kousla" a auto nejde přečíst ??? Nějaký nápad jak to otestovat?
sklenus píše:asi jedine kuknúť na ten kábel, či nie je niekde seknutý, inak sa mi to nezdá, žeby zničoho nič proste nešli jednotky, ak teda auto normálne funguje
píše že zkoušel i jine diagnostiky takže kablík může zkoumat jak chce....napada me jedine urvanej drat od zasuvky obd2 funguje ti auto OK jde vsechno budíky a t d ???
Jj, právě že auto funguje zcela korektně.. jestli teda není opravdu seklej někde kablík z konektoru. Je to teda Pin č. 7? a kam má vést, moc se mi nechce kuchat celou palubku...
MUF_IV píše:Jj, právě že auto funguje zcela korektně.. jestli teda není opravdu seklej někde kablík z konektoru. Je to teda Pin č. 7? a kam má vést, moc se mi nechce kuchat celou palubku...
podle mne tam budou minimalne 4 draty v te zasuvce ne jen cislo 7 omrkni zasuvku z druhy strany jestli tam sou vsechny piny OK jestli nejakej proste nevypad na druhou stranu nic jineho me nenapada....
Jj, je jich tam zapojeno cca 6, napájeni Terminál 15 jde, zem je taky OK a č. 8 - to bude DDE ta komunikuje. Zásuvku jsem měl rozdělanou a je to všechno OK, nic nevypadlé, ani známky že by se v tom někdo někdy šťoural.. Auto je obecně ve vítečném stavu bez známem " vrtání se s izolačkou", takže vylučuju cizí zavinění... kam ten svazek teda vede?
osobně nevim přesně kam vede řek bych že něco do budíků a něco do jednotky motoru....ale v tom bych asi chybu nehledal.....chtělo by to GT1 diag a profíka na diagnozu. Například u VW když je připojeno neoriginální rádio (jak které) nejde diagnostikovat, nic nemáš tam něco extérnho třeba napojeného??? jen mě to napadlo u VW s radiem clarion nekuminikovalo NIC, stačilo rádio odpojit od štekru......já vim je to VW ale co kdyby......
MUF_IV píše:Noo.. dával jsem tam Parrota MK9200i s redukcí na rádio....že by tohle ?
kdy sto tam dal? komunikovaly jednotky i s parotem? pokud si dal parot a pak nenacet auto odpoj ho a vyzkousej..me ten clarion taky nasral....neslo NIC bez komunikace byl to passat B5,5
No tak to nevím, fakt je že od té doby jsem to na Dis nepíchal..jezdí s ním manželka a přišel jsem na to nahodou, při " větší preventivní udržbě".. tak to vyzkouším a dám vědět...