Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Upgrade interiéru v E60
Klucihoši, chci se zeptat, nedělal už někdo Upgrade intoše a to z preface na face, jedná se mi jen o tapecírungy dveří a sedačky, je možné to udělat nebo to je nesmysl?? jedná se mi o to jestli zapojím kliky dveří, tlačítka jestli pasijí airbagy ve dveřích na ta novější tapika a jestli azpojím aji sedačky a výhřev na ně ( u mě v autě výhřev nemám - itálie) díky moc za rady a postřehy
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
mám zkoušenoust pouze s tím, že výhřev nejde dodělat za rozumné peníze ... vzhledem k ovládání přes i-drive. Pokud by jsi našel někoho kdo to umí vyřešit tak dej prosím vědět.

mě borec tvrdil že jednotky jsou v sedačkách, resp když se nejedná o ty comfort sitze, tak že to jde normál zapojit, jen že je potřeba mít i ten panýlek s tlačítky na výhřev a jakýsi kabel ( pokud už v autě není) nevím no... sem myslel že se něco dozvím
to ještě nikdo neřešil level up??
plky stylu kup si jiný celý auto číst nepotřebuji

plky stylu kup si jiný celý auto číst nepotřebuji

-
- Kontaktovat uživatele:
Ad vyhrev - potrebujes sedaky s vyhrevem, ridici jednotky vyhrivani pro kazdy sedak, panel pro ovladani, prekodovat auto a hlavne natahat kabely, protoze tam nejsou... Aby jsi to byl schopny natahat, potrebujes k tomu samozrejme i schema.
Auto ti nakoduju, ale kabely si budes muset natahat sam. Neni to uplna tragedie, moc jich neni. +,-, can a jeste neco tusim, uz si to nepamatuju a hledat se mi to vuuuubec nechce -)
Auto ti nakoduju, ale kabely si budes muset natahat sam. Neni to uplna tragedie, moc jich neni. +,-, can a jeste neco tusim, uz si to nepamatuju a hledat se mi to vuuuubec nechce -)
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
umíš nakodovat jakoukoli e60 na výhřev? Kamarád má auto z Itálie bez výhřevu a chtěl by tam dát vyhřívané sedačky a odahad ceny za dodělání bylo asi 30tis Kč (bez sedaček které by si dodal). údajně by se musela dodat jiná jednotka atd.

a nebo ještě co mi povítě o těchto hybrydních - uplně obyč ale full elektr. sedačkách v tomhle stroji?? http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list takové by mi do auta nešly když bych je sehnal v kůži?? jednotky jsou údajně přímo v sedačkách
Přesně tady tyhle mám v autě,. akorát trošku tmavší dekor , jinak vzhledově totožné.Nemám akorát dofuk - což je dobrá věc, ale taky bych se bez ní obešel.
Mám možnost koupit krásný interiér - polokožený , ale je z E61 a já se obávám, že zadní tapecir bude jiný - ale jistý si nejsem, ještě mi to tady nikdo nebyl schopný říct ani vyvrátit .
A osobně na nějakou elektriku kašlu , mám obě elektrické a na co ti to je?Na hovno
.
Tam ty jsou taky v elektrice + dofuk , sice dole mají jednotky , ale myslím si že to musí nějak být vymyšleno , že mi to prostě nepůjde.Já zase dofuk nemám a mám paměť kterou ta řidičova polokožená nemá.
No jsem z toho na nervy, interiér v autě mám krásný nezničený , chci ho dát pryč , kůže je kůže, nechci si připadat jako ve Fabii.
Mám možnost koupit krásný interiér - polokožený , ale je z E61 a já se obávám, že zadní tapecir bude jiný - ale jistý si nejsem, ještě mi to tady nikdo nebyl schopný říct ani vyvrátit .
A osobně na nějakou elektriku kašlu , mám obě elektrické a na co ti to je?Na hovno

Tam ty jsou taky v elektrice + dofuk , sice dole mají jednotky , ale myslím si že to musí nějak být vymyšleno , že mi to prostě nepůjde.Já zase dofuk nemám a mám paměť kterou ta řidičova polokožená nemá.
No jsem z toho na nervy, interiér v autě mám krásný nezničený , chci ho dát pryč , kůže je kůže, nechci si připadat jako ve Fabii.
Huska píše:umíš nakodovat jakoukoli e60 na výhřev? Kamarád má auto z Itálie bez výhřevu a chtěl by tam dát vyhřívané sedačky a odahad ceny za dodělání bylo asi 30tis Kč (bez sedaček které by si dodal). údajně by se musela dodat jiná jednotka atd.
ja mu to klidně za 9000kč dodělam cely. (když si doda sedačky)
JaraX píše:Huska píše:umíš nakodovat jakoukoli e60 na výhřev? Kamarád má auto z Itálie bez výhřevu a chtěl by tam dát vyhřívané sedačky a odahad ceny za dodělání bylo asi 30tis Kč (bez sedaček které by si dodal). údajně by se musela dodat jiná jednotka atd.
jak doděláš celý??
matess píše:JaraX píše:Huska píše:umíš nakodovat jakoukoli e60 na výhřev? Kamarád má auto z Itálie bez výhřevu a chtěl by tam dát vyhřívané sedačky a odahad ceny za dodělání bylo asi 30tis Kč (bez sedaček které by si dodal). údajně by se musela dodat jiná jednotka atd.
jak doděláš celý??
no jako že doveze auto, sedačky, lištu a zbytek vyřeším ja.
JaraX píše:matess píše:JaraX píše:[quote="Huska"]umíš nakodovat jakoukoli e60 na výhřev? Kamarád má auto z Itálie bez výhřevu a chtěl by tam dát vyhřívané sedačky a odahad ceny za dodělání bylo asi 30tis Kč (bez sedaček které by si dodal). údajně by se musela dodat jiná jednotka atd.
jak doděláš celý??
no jako že doveze auto, sedačky, lištu a zbytek vyřeším ja.[/quote]
zdar, předpokládám, že si ale musí sehnat sedačky s výhřevem a ty dodeláš "jen" kodování a panel...pokud bys byl schopen hodit do sedaček i výhřev, tak bys měl dalšího zákazníka, pač mám vybrané auto a jediná věc co mi na něm vadí je, že nemá výhřev...
-
- Kontaktovat uživatele:
vymenit sedaky, ovladaci panel, upgradovat soft, nakodovat vyhrev, natahat kabely pro napajeni, rozdelat pojistkovy blok a napinovat, can-bus a mozna jeste neco malo.
Doufam ze jsem na nic nezapomnel -) Docela dost veci na takovou hovadinu, ale bez vyhrevu ani ranu, moje prdel bez toho jezdit v zime nemuze...
Doufam ze jsem na nic nezapomnel -) Docela dost veci na takovou hovadinu, ale bez vyhrevu ani ranu, moje prdel bez toho jezdit v zime nemuze...