Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 Navi soft update
U MK3 je to složitější, pokud se to updatuje z verze na CD 17.1 na vyšší, pak je potřeba vložit CD key. Je to malej soubor, někomu tady z klubu jsem ho už i posílal. U MK4 to ani není potřeba pálit x2 mode
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Nechápu co s tím všichni furt máte. To, že si nastavíte v ImgBurn rychlost pálení na 2x neznamená, že se opravdu tak vypálí. Je-li špatně zvolená rychlost pálení, tak se vybere průnikem nejmenší možná rychlost. Stačí se podívat do logu. To je asi jako bych chtěl u osobáka zařadit půl rychlost (nebo jak se tomu říká u nákladáků).ST3Pi píše:... je dulezite to vypalit v x2 modu...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jenze neni rec o RYCHLOSTI, ale o modu v jakem to vypalujes, to nema nic spolecneho s rychlosti....
http://imageshack.us/a/img14/5100/mode2x.jpg
Edit: o tomhle je rec
http://imageshack.us/a/img14/5100/mode2x.jpg
Edit: o tomhle je rec

Netuším, čemu říkáš stránkování, ale zřejmě to, že šipka dojede na konec displeje a potom to zase poskočí. U novějších verzí šipka stojí uprostřed a mapa jede okolo, ale nejsem si zrovna jistej, jestli to už ten poslední sw u MK3 řeší
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
ty mas v.17 (3-1/30), posledni je v.22 (3-1/63)
http://www.bimmernav.com/software.htm
coz pro tebe znamena , ze bys ho mit nemusel a ikdyby jo...tak se da ten CD KEY sosnout z toho odkazu co je vyse.
Zbytek mame a vypalime, ale svihnes si to dovnitr sam
http://www.bimmernav.com/software.htm
I think the CDKEY is only needed going from V16 to V22 on the MKIII Computers.
coz pro tebe znamena , ze bys ho mit nemusel a ikdyby jo...tak se da ten CD KEY sosnout z toho odkazu co je vyse.
Zbytek mame a vypalime, ale svihnes si to dovnitr sam

Vlasta píše:Netuším, čemu říkáš stránkování, ale zřejmě to, že šipka dojede na konec displeje a potom to zase poskočí. U novějších verzí šipka stojí uprostřed a mapa jede okolo, ale nejsem si zrovna jistej, jestli to už ten poslední sw u MK3 řeší
resi

nemuzu to overit (verzi), auto je servise ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Do těhlech mrch dělám češtiny 3 roky a už mi jich pár prošlo rukama
Dost záleží na stavu jednotky a laseru.
Je to bohužel elektronika a ta má své mouchy
Už jsem se setkal s jednotkou, která se nedokáže přepnout do "flash" režimu, tzn. Napíše, že je vložené CD s SW ale tím to končí.
Už se mi taky stalo u MK4, že napsala, že bude update, vypla se a už nenaběhla.
Samozřejmě pak každá druhá se špatným laserem, napíše, že bude update, restartuje se, na úvodní obrazovku flashe a dál nic
Naštěstí nic není neopravitelné

Dost záleží na stavu jednotky a laseru.
Je to bohužel elektronika a ta má své mouchy

Už jsem se setkal s jednotkou, která se nedokáže přepnout do "flash" režimu, tzn. Napíše, že je vložené CD s SW ale tím to končí.
Už se mi taky stalo u MK4, že napsala, že bude update, vypla se a už nenaběhla.
Samozřejmě pak každá druhá se špatným laserem, napíše, že bude update, restartuje se, na úvodní obrazovku flashe a dál nic

Naštěstí nic není neopravitelné

- cmelak
vitek: Jestli ses z Prahy tak se za mnou zastav na Proseku, predpokladam ze si pres inpu zkousel menit jazyky a omylem si kliknul na reset?
WizarDEAD: S aktualizaci sw ti muzu taky pomoct. Jakej mas rocnik? U verze s monitorem 4:3 je jen mk1 nebo mk2.
WizarDEAD: S aktualizaci sw ti muzu taky pomoct. Jakej mas rocnik? U verze s monitorem 4:3 je jen mk1 nebo mk2.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD